Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çankaya Haymanalılar derneği çalışıyor

Yazının Giriş Tarihi: 11.01.2021 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.01.2021 00:02

Geçtiğimiz yıl Çankaya Haymanalılar derneğinin başarılı çalışmalarından köşemizde bahsetmiş ve iyi niyetli samimi aktivitelerinden bahsetmiştik. Her ne kadar ömrümüz Bursa da geçmiş olsa da memleketimiz Ankara, Haymana ve Polatlı dan kopmuş değiliz, çalışanları ve çalışmaları her daim takip ederiz.

HAVA SOĞUK OLABİLİR AMA! HAYALLERİMİZ SICAK.

Dernekçiliğin Yardımlaşmanın ve başarının gerçek adresi olan Çankaya Haymanalılar Derneği olarak sosyal yardımlarımız devam ediyoruz. Çevremizde ki ihtiyaç sahiplerini bulup elimizden gelen yardımları kimseyi rencide etmeden, utandırmadan ve kırmadan ileterek hem onları mutlu ediyor hem kendimizi manevi doyuma ulaştırıyoruz. diyen dernek başkanı Ayhan Akbenli ile konuştuk.

Kış mevsiminin Ankara da soğuğu serttir bu sebeple tespit ettiğimiz Öğrencilerimize Bot, mont ve ayakkabı dağıtımımız devam ediyor.

Dernek olarak umut olmaya devam edeceğiz. Diyerek iddialı olduklarını yansıttı.

Ankara İş Adamları Derneği tarafından 2020 Yılının en başarılı ve çalışkan derneği ödülüne layık görülen

Çankaya Haymanalılar Derneğini Bu Ödüle layık Gören, ANKİAD Genel Başkanı Sayın Bülent Aktan ve Yönetim kuruluna kapsamlı bir araştırma neticesinde bu tercihi yaptıklarını ifade ederken, ödülünde amatör bir ruha sahip dernek başkanı Ayhan Akbenli ve yönetimini teşvik etmiş oldu elbette.

Ayhan Akbenli nin başkanlığını yaptığı dernekte, Müjdat Sütçü başkan vekili, Hayatı Kandemir genel sekreter, Yahya Akdoğan genel sayman, Ercan Handemir başkan yardımcısı, Kenan Sönmez başkan yardımcısı, Emel Çiftçi kadın kolları başkanı, Okan Saraç, Murat Kart, Av Hatice Taştan, Rasim Keskin, Fevzi Yiğit, Zübeyir Akbenli, Naci Daldal yönetim kurulu üyeleri olarak görev yapıyorlar, Gunto Başkan Denetleme kurulu başkanı, Emin Aydınlı ve Seyit Atçı ise denetleme kurulu üyesi olarak görev yapıyorlar.

Bursa da binlerce dernek var bir çoğu kağıt üzerinde varlıklarını görüntü vermek sürdürmeye devam ediyorlar, suya sabuna dokunmadan, hiç kimseye bir faydaları olmadan kirlilik yaratıyorlar. Bal-Göç, Dağ-der, Bursa Severler , Rumeli dernekleri ve İşçi Der gibi kaliteli oluşumları örnek gösterebiliriz lakin kaliteli dernek oranı yüzde bir bile değildir.

Yaklaşık 30 yıl siyaset yaptım dönemin yerelde ve genelde iktidar partisi DYP Osmangazi gençlik kollarında başlayan serüvenimiz komisyon başkanlıkları beş dönem ilçe başkanı bir dönem il başkanı görevlerini yaptım. Bir nevi deyim yerindeyse feleğin çemberinden geçmiş olduk. Dernekçilik ye siyaset gibi meşakkatli bir yoldur, erken yorulan bu yollara hiç çıkmasın ve halka hizmeti Hak,ka hizmet gören samimi çalışma niyetinde olanların yolunu kapatmasın.

Ankara işadamları derneği bu ödülü hiç kimseye boşuna vermez. Ankara da binlerce dernek varken bu ödülü Çankaya Haymanalılar Derneğine veriyorsa bu büyük bir onurdur ve örnek gösterilmelidir. En kısa zamanda inşallah Ankara ya gitmek nasip olursa derneği özel ziyaret edeceğiz.

Dernekçilik zor dedik ve bu konu da siyaset ile eşdeğer sıkıntılara gebe dir örneğin faal görevde olanların ailelerine, eşine, çocuklarına, akrabalarına ve arkadaşlarına ayıracakları zamanları yoktur olmaz da, yani kendi özel ve sosyal hayatı olmaz. Vatandaş sabah erken saatten gece yarılarına kadar size telefon edip taleplerde bulunma hakkına kendisini sahip görür, bu da işin ve emeğin cilvesidir.

Ankara da kurtuluş savaşımızın Son kalesi Haymana yı harika bir şekilde. Temsil eden dernek başkanı Ayhan Akbenli ve yönetimini tebrik ediyorum, başarılı çalışmalarının devamını bekliyor ve takip ediyoruz. Çağımızın bir nevi modern Robin Hood,u olan yani zenginden alıp, fakire dağıtan ve kendi ceplerinden harcayarak çoluk çocuklarının rızıklarını da bu konuda tüm samimiyetle ihtiyaç sahiplerine harcarlar. İşte bu sebeple bu tarz insanlara sahip çıkmanızı maddi gücü olmayanların ise manevi güçle desteklemelerini öneririm. Esenkalın...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.