Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buruk sevinç

Yazının Giriş Tarihi: 16.03.2021 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.03.2021 00:02

Bursaspor, Ankaraspor karşısında kazanırken, evinde üst üste ikinci maçından da galip gelmenin mutluluğunu maalesef buruk şekilde yaşadı. Yeşil Beyaz renklere gönül veren herkes kağıt üzerinde kolay görünen ancak pek de kolay gelmeyen galibiyeti kutlarken, sosyal medyada Bursasporlu oyuncuların paylaştığı açıklama, aslında futbolcuların 3 puanı yine ne şartlar altında aldığını ortaya koydu. Tabii ki, 3 puana en çok sevinen futbolculardı ancak galibiyetin de önüne geçen bu açıklama takımın içinde ne yangınlar koptuğunun da kanıtıydı.

BAKMA KOLAY GÖRÜNDÜĞÜNE

Sezonun en kritik maçlarından biriydi Ankaraspor maçı...

Sezon başında Adana Demirspor'un başında Timsah Arena'ya gelen teknik direktör Ümit Özat, Bursaspor'un zaaflarını da iyi bilen bir teknik adam bu kez Ankaraspor kulübesindeydi. İlk bölümde bu sezon hemen hemen her rakibin yaptığı gibi savunma arkasına atılan toplarla tehlike yarattı başkent ekibi. Golü de bulunca ligde kalma adına umutlandı haliyle...

ADETA OMUZLARDA TAŞIYORLAR

Bursaspor için bu sezon maçlardan atılma pahasına varını yoğunu ortaya koyan Mustafa Er ve teknik ekibin erken müdahalesi hayat kurtardı. Zira, kritik maç, kritik haftaların habercisi olabilirdi. Hızlı reaksiyon ve atılan güzel gollerin ardından gelen galibiyetle takım teşekkürden fazlasını hak ediyor. Vakıfköy'ün yıldızları ve arma için savaşan oyuncular, yaşanan krizlerin saha içerisinde büyümesine fırsat vermiyor, herkesin ağır gelir dediği yükü adeta omuzlarında taşıyor.

OYALAMA DÖNEMİ BİTTİ

Yeşil Beyazlı futbolcuların yaptığı açıklama ve haftaya yine damga vuracak gelişmeler, Bursaspor'da artık oyalama döneminin bittiğini de gösteriyor. Yönetim başta olmak üzere tüm kesimlere ithafen yapılan bu açıklama artık icraattan başka çarenin kalmadığını, tablonun acı ama gerçek yüzünü ortaya koyuyor.

Ve açıklama yine gösteriyor ki,

Kongre sürecine girilmişken, hata yapma şansı kalmayan Bursaspor için değil gövdesini, sahada futbolcular gibi yüreğini ortaya koyacak isimler gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.