Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’a gelir getiren proje yarışması

Yazının Giriş Tarihi: 10.07.2021 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.07.2021 00:02

Herkese Merhaba

Son Bursa Haber Medya Canlı Yayın konuğum U.Ü Maliye Bölüm Başkanı Prof Dr Özhan Çetinkaya Beyin Bursaspor Başkan ve Yönetimine Seslendi. Bursaspor Kulübüne Genç Beyinler arasında Gelir getirecek bir Proje yarışması düzenleyiniz. Umarım Bizlerin sesi Yönetim tarafından duyulur.

Transfer tahtası açılır mı? Açılmaz mı? Aslında tüm Basın ve Taraftarımızın beklentisi. Mustafa Er Hocanın  Takımda iki futbolcu hariç diğerleri satılabilir diyerek Yönetime verdiği rapor ve Bu Bilginin Yönetim de bulunan Emin Adanur tarafından Basın ile paylaşılması.    Bu açıklama ister istemez Takım ve Taraftar arasında Şok etkisi yarattı.

Batuhan Emirhan Kapacak İsmail ve Ataberkin yuvadan uçmasını daha da kolaylaştırdı diye düşünenlerin sayısını arttırdı. Bu açıklamayı duyan bir futbolcu kendisine ilk gelen teklifle gider diye düşünüyorum.       

Futbolcu satarak transfer tahtası açılacağa benziyor. Emin Adanur Sponsor bulmada çok Başarılı kendisini tekrar tebrik ediyorum. Emin Beyin Tenis Branşı ile ilgilenmesi Milli Tenisçi Babası olarak beni çok mutlu etti. Tenis Branşının Bursaspor Kulübüne maddi gelir getiren önemli bir proje olduğunada kalben inanıyorum. Tenis Sporu Satranç gibi oyun içinde beyin jimnastiği yapılan..Kol ve Ayakların aynı Yüzme gibi aynı anda güçlendiği önemli bir Spor Branşıdır. Tenis sayesinde katılım sağlıyan yeni yetişen öğrencilere yeşil beyaz aşkı aşılanır. Öğrenci Velilerinden kulübe malzeme forma ve aidat üzerinden maddi katkı sağlanır..Bu Teniste çok Ciddi rakamlara ulaşır..14 senelik Tenis tecrübemi istenirse Bursaspor Kulübüne kazandırmaya hazırım. Bursasporda kapatılan Valeybol şubesininde açılması gerektiğine inanıyorum..Bayan ve Erkeklerde Valeybol da çok ciddi Ulusal Başarılar kazanıyoruz..Bu Evlatlarımızı da aynı Tenis gibi özendiriyor.

Bursaspor sadece Futbol Kulübü değildir..Tüm Branşlarda faaliyet göstermesi en büyük isteğimizdir.Bursaspor’da U 19 da Samsunspor’dan alınan 4 farklı mağlubiyet tekrar alt yapıdaki gerçek sıkıntıyı ortaya çıkarmıştır. Hiç kimse kusura bakmasın Beş senede Bir Hocalarda revizyona gidilip Kan değişimi olmalıdır..Her Kan değişimi Yeni gelen Hocaların Başarısını arttırır ..Bu Başarı Sporcuya yansır..Bunları Size yazarken Rahmetli Arıcanın ne kadar haklı olduğunu Vakıfköy için Söylediği Söz ile hatırlıyoruz. Transfer TAHTASI haberleri için takipteyiz..Umarım Sizlere özlenen haberleri Genç Futbolcular satılmadan veririm..Sevgilerimle

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.