Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarık Tarım Röportajı: "Alt liglerde pişecekler"

Pilot takımı Yeşil Bursa’nın A takımdan yeni transferleri İsmail Can Çavuşluk ve Bünyamin Kasal, gelişimlerini tamamlayıp Bursaspor’a geri dönmeyi istediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2017 23:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2017 02:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tarık Tarım Röportajı: "Alt liglerde pişecekler"

TARIK TARIM / ANTALYA

Devre arası kampı için Antalya Side’de bulunan Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’nın A takımdan yeni transferleri İsmail Can Çavuşluk ve Bünyamin Kasal kampta Bursa Haber’e konuştular. Bursaspor A takımı ile idmanlara çıkıp kupa maçlarında da şans bulan genç oyuncular, sezon sonuna kadar Yeşil Bursa’da gelişimlerini tamamlayıp A takıma hazır halde dönüp forma rekabetinde olmayı hedefliyorlar.

“ÇABUK UYUM SAĞLADIM”

Geçen sezon attığı gollerle U21 takımının şampiyonluğunda büyük katkısı bulunan hücum oyuncusu İsmail Can Çavuşluk, hedefim formayı giymek ve takımıma zirve yolunda katkı sağlamak dedi. Sert bir ligde mücadele edeceklerini belirten genç oyuncu, “Başkanımız Cem Öztürk ve Hamza Hocamızın yaptığı görüşmede benim sezon sonuna kadar Yeşil Bursa’da oynamam uygun görülmüş. Ben de bu karar saygı gösterdim ve büyük çoğunluğunu beraber aynı takımda top oynadığımız arkadaşlarımla Play-Off mücadelesi için buraya geldim. Turhan Hocam da beni yakından tanıyor. Adaptasyon süreci yaşamadan takıma alıştım.” dedi.

“MÜCADELE ÜST DÜZEY”

A takımda yıldız isimlerle antrenman yapıp U21’de maçlara çıktığını belirten Çavuşluk, “A takımda doğru yerde durursanız çok rahat gol atabiliyorsunuz. Buraya geldikten sonra oynadığımız hazırlık maçında da gördüm ki 3.Lig mücadeleye dayalı kıran kırana oynanan bir lig. Buraya adapte olmaya çalışıyorum. Takım olarak öncelikli hedefimiz Play-Off’lara kalmak. Bunu da başaracak güçteyiz. Burada gelişim gösterip Bursaspor A takımında kalıcı olmak istiyorum.” dedi.

“GERİ DÖNECEĞİM”

Başarılı sol bek oyuncusu Bünyamin Kasal, Yeşil Bursa’da iyi bir devre geçirip tekrar A takımda forma rekabeti içinde yer almak istediğini belirtti. Kasal, “Bursaspor’da formayı kalıcı olarak giyemk istiyorsam çok çalışmalıyım. Yeşil Bursa’da iyi bir devre geçirip takımıma Play-Off yolunda katkı sağlamak istiyorum. Şampiyon kadronun toplandığı bir takım olduk. Geçen sezon yaşadığımız başarıyı burada da tekrarlayacağımızı düşünüyorum.” dedi.

“HEDEFLERİ YAKALAYACAĞIZ”

Bursaspor A takımıyla antrenmanlardan sonra ekstra çalışmalar yaptıklarının altını çizen Bünyamin sözlerini şöyle sürdürdü: “Aziz abiden antrenmanlarda çok şey öğreniyorum. Kendimi daha da geliştirmem adına Yeşil Bursa bir şans oldu. 3.Ligin çok sert oynandığını arkadaşlarımız anlattı. Buna ayak uydurup takımıza Play-Off hedefinde katkı sağlamak istiyorum. Çok kaliteli bir takımız ve sezon sonunda başarıya ulaşacağımıza eminim.” 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.