Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Süper Kupa'yı istiyoruz"

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Süper Kupa'yı istediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2015 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2015 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Süper Kupa'yı istiyoruz"
  Sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen son antrenman ile hazırlıklarını tamamlayan Bursaspor, öğleden sonra Ankara’ya hareket etti. 20 futbolcunun bulunduğu kafileyi Başkan Recep Bölükbaşı uğurladı. Bölükbaşı, hedeflerinin herkesin isteğinin Süper Kupa'yı almak olduğunu belirterek, "Sezon başlangıcında bir kupa kazanmak çok büyük moral olur. Futbolcularımız bunu başarabilecek güçteler. Biz artık önlerini açtık. Onların tek yapacağı şey mücadele etmek. Ben inanıyorum ki böyle ferdi olarak da hepsinden kaliteli bir futbol takımına sahibiz. İnşallah kupayı alırız diye düşünüyorum. Almamızda lazım. Sonuçta bu kadar başarılı oynanan bir sezondan sonra kupayı almamız gerektiğini  düşünüyorum" dedi.

  "KADROMUZU TAKVİYE ETMEYE DEVAM EDİYORUZ"
  Transfer konusuna da değinen Bölükbaşı, "Sağ ve sol kanatlara iki tane futbolcu arkadaşımız bugün Özlüce’deydi. İkisi de sağlık kontrolünden geçtiler. İspanyol Cuenca ile görüştüm. Transfer süresince de hep görüşüyordum zaten, çok istiyorlar. Aynı şekilde Bia da Bursaspor’da oynamayı çok istiyor. Bunlar güzel transferler ve Bursaspor’a güç katacaklar. Bu futbolcular genç ve çıkış yapmayı bekleyen arkadaşlar. Benim onlarla yaptığım konuşmalarda kendileri Türkiye veya Avrupa’da çıkış yapılacak takımların başında geldiğimizi söylediler. Zaten biz öyle bir hüviyet istiyorduk. Öyle bir hüviyete de Bursaspor’u artık çünkü bu hem Bursaspor’un Avrupa’da dünyada duyulması hem de bizim marka değerimizin artmasına neden olacaktır. Birçok futbolcuyu Avrupa’ya göndermemiz, Bursaspor’un Avrupa takımı olmasını sağlayacaktır ve genç yaştaki yıldız adaylarının Bursaspor’a gelmek isteyeceğini düşünüyorum. Bunu da bu dönem biraz daha görüyoruz. İspanyol Cuenca’nın gelmesi, Bia’nın gelmesi, geçtiğimiz sezon Bakambu. Bursaspor’da bitmez. Bia ile ilgili kendisi ile anlaştık bir sıkıntımız yok. Onun bir bonservis sorunu var menajeri de kulübü ile görüşecek. Aslında kulübünün de bilgisi var. Onlardan görüşmek için izin istemiştik. Büyük ihtimalle oda olacak, sağda solda 2 tane genç arkadaşımız olacak. Zaten kadromuzda güzel kaliteli, sağ bek, sol bek, stoper, mevkilerindeki eksiklikleri doldurduk. Yani biz yönetim olarak fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Dar imkanlarımızla bu kadar yapıyorsak bana göre başarıdır. Ama önemli olan bunu sonuca yansıtmaktır. Bunu da sonuca yansıtacak olan ise teknik ekip oyuncuları çalıştıracak, oyuncularda mücadele edecekler. Tabii iki oyuncu daha almak istiyoruz, bunlardan bir tanesi forvet olacak, bir tanesi de ön libero olacak. Orayı da sağlamlaştırmak istiyoruz. Çünkü geçen sene baktık ki bazı yerlerde kulübede eksiklerimiz vardı ve onun dezavantajını yaşadık" diye konuştu.

  "TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİ İLE BU SEZONU MUTLU GEÇİRMEK İSTİYORUZ"
  Taraftarlara çağrıda bulunan Bölükbaşı, "Taraftarımızı da çok seviyoruz, onlar da bizi sevsinler. Bu sezonu güzel atlatalım, onları mutlu edelim, stada gelsinler, hepimiz mutlu olacağız. Çok fazla bir şey istemiyorum, mutlu olmak için çok fazla bir şey yapmaya gerek yok. Bunu yapabiliriz. Yaptık çünkü çok daha önceden şampiyon olduk gene olabiliriz. İnşallah yarın kupa bizim" şeklinde konuştu.
 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.