Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Şampiyonluklar sabırla gelecek“

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursa Haber Gazetesi'ne yaptığı olduğu ziyarette Bursaspor’un bugünü ve geleceği için önemli mesajlar verirken, taraftarların sabırlı olmasını ve tüm kentin Yeşil beyazlı takıma sahip çıkmasını beklediklerini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 23:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2015 00:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 “Şampiyonluklar sabırla gelecek“

 

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursa Haber Gazetesi'ne yaptığı olduğu ziyarette Bursaspor’un bugünü ve geleceği için önemli mesajlar verirken, taraftarların sabırlı olmasını ve tüm kentin Yeşil beyazlı takıma sahip çıkmasını beklediklerini ifade etti.

 

BEKLEDİĞİMİZDEN KÖTÜ YERDEYİZ

Ligin genel değerlendirmesini yapan Başkan Bölükbaşı: “Şuan 4.sırada bulunmamıza rağmen beklediğimizden kötü yerdeyiz. En az 10-15 puan daha fazla toplamalı ve zirvede olmalıydık. Bu kayıplarda hepimizin hatası var. Hakem kararları, sakat cezalı oyuncular, taraftarın stadyuma gelmemesi gibi sebepler Bursaspor’un bulunduğu konumdan daha yukarıda olmasının önüne geçti.”

TİMSAH ARENA BÜYÜK KAZANÇ

Yapımı süren Timsah Arena Stadyumu’nun Bursaspor’un geleceği için çok önemli olduğunu ifade eden Bölükbaşı: “Timsah Arena Stadyumu anahtar teslimi bize verilecek. Umuyorum ki yeni sezonda maçlarımızı burada oynayacağız. Açılışta Real Madrid gelecek. Bu stadyum gerek sosyal yaşam gerekse hasılatıyla Bursaspor’un geleceği için en önemli gelir kaynağı olacak. Ailelerin tüm fertleri bu stadyumda kendisine eğlenecek bir alan bulacak. Çocuklar oyun parkında oynarken, hanımlar alışveriş yapabilecek. İsteyen taraftarlarımız ailece stadyumda maç izleme keyfini yaşayacak.”

LOCA SATIŞI YETERSİZ

Yeni stadyumun loca satışları için geçtiğimiz günlerde lansman düzenlendiklerini belirten Başkan Recep Bölükbaşı, gerekli desteği ve ilgiyi göremediklerini ifade etti. 8 locanın satışının yapıldığını ve bu sayının 3 milyonluk sanayi şehri Bursa için yeterli olmadığını ifade etti.

OĞUZHAN VE BEKİR’İ TAKİP EDİYORUZ

Sezon başında kiralık olarak gönderilen oyuncuların takiplerinin yapıldığını söyleyen Bölükbaşı, “Oğuzhan çok genç bir oyuncu ve Adana Demir Spor’da bu sezon iyi işler yaptı. Bandırmaspor’a gönderdiğimiz kaleci Bekir’de çok iyi performans sergiliyor. Tüm kiralık oyuncularımızın takibini teknik ekip yapıyor. Hocamız yeni sezonda kalmalarını isterse Bursaspor formasını giyerler” dedi.

BURSASPOR A.Ş. İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Yaklaşan kongre süreciyle ilgili planlarından bahseden Bölükbaşı sözlerini şöyle sürdürdü: “Her zaman söylüyorum Bursaspor başarılı olursa göreve devam ederim. Başarısız olursak daha kötü olmaması için görevi daha iyi yapacak olan kişiyi Genel Kurul seçecektir. Yeni dönemde de aday olmam halinde Genel Kurul’dan Bursaspor A.Ş. oluşturulması için onay isteyeceğim. Şirketleşmek büyük önem arz ediyor. Ayrıca Vakıf çalışmalarını da yapıyoruz.”

TARAFTARLAR SABIRLI OLSUN

Maç esnasında ve sosyal medyadan çok erken tepki veren taraftarların olduğunu söyleyen Başkan, “Taraftarlarımız maçlarda ve sosyal medyada ki yorumlarında biraz daha sakin olsunlar. Biz 2009-2010’da Fair-Play şampiyonu olduk. Bu hafta Balıkesirspor maçından disipline sevk edilmedik. İstenildiğinde oluyor. Taraftarlar sakin olsun ve sadece Bursaspor’u olumlu şekilde desteklesinler. Sosyal medyadan şahsıma yapılan eleştirilerde de iletişim kopukluğu olduğunu düşünüyorum. Eleştiren arkadaşlarla yüz yüze görüştüğümde bana hak veriyorlar” dedi.

ŞAMPİYON BURSASPOR’U OLUŞTURUYORUZ

Gelecekte şampiyonluğa ambargo koyan bir Bursaspor oluşturmayı hedeflediklerini belirten Recep Bölükbaşı, göreve devam etmesi halinde bugün tüm kesimler tarafından tarihin en iyi Bursaspor’u olarak yorumlanan kadrodan daha iyi kadro oluşturacaklarının müjdesini verdi. Şimdiden kolları sıvadıklarını belirten Bölükbaşı,” Önümüzdeki sezon bu takıma yapacağımız önemli takviyelerle bileği bükülmeyen bir takım oluşturacağız. Şenol Hoca’ya 10+10 yıl diye sembolik bir rakam söyledik ama onunla başarıdan başarıya koşacağımıza inanıyorum” dedi.

FUTSAL TAKIMI KURACAĞIZ

Amatör branşlara yeteri kadar zaman ayıramadıklarını söyleyen Başkan Recep Bölükbaşı, basketbol takımının 2.Lig’e yükselmesi ve diğer branşlarda da Avrupa şampiyonu olabilecek ekipler yaratmayı planladıklarını belirtirken, şuan kurulması hedefledikleri futsal takımı ile Türkiye 1.Futsal Ligi’nde oynamak istediklerinin müjdesini verdi.





En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.