Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kalan 6 maçın 4'ünü alırız“

Bursasporlu futbolcular Murat Yıldırım ve Harun Tekin, Kasımpaşa karşısında 3 puan alacaklarına inandıklarını söylediler.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2013 20:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2013 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Kalan 6 maçın 4'ünü alırız“
 Bursasporlu futbolcu Murat Yıldırım, Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarında alınan puan kayıplarının takımda moralleri bozduğunu belirterek, "Kasımpaşa maçında galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. İki haftadır kötü sonuçlar aldık. Tabi ki yola devam. Elimizden geleni yapıyoruz. İdmanlarda çalışıyoruz. Milli takım arası olduğundan dolayı daha yorucu geçiyor. Düzenli çalışıyoruz. Bu işin sonunda inşallah güzel bir galibiyet alırız ve seyircimizi mutlu ederiz" dedi.

YILDIRIM: "TELAFİ EDECEĞİZ"
Kasımpaşaspor maçının çok önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Kasımpaşa, iyi bir takım. Çok iyi gidiyor. Biz de iyi gidiyorduk, ama iki mağlubiyetten sonra morallerimiz bozuldu. Taraftar da üzgün. Onları mutlu etmek için galip gelmemiz lazım. Kendi taraftarımız önünde oynayacağız. Taraftara galibiyet sevinci yaşatmayı istiyoruz. Fenerbahçe maçını seyircimizin önünde oynadık. Güzel bir maç oldu, sonuç iyi olmadı. Sivas'ta da istediğimiz sonucu alamadık. Takım olarak kötü oynadık. Takımda değişik bir hava vardı ve mağlup olduk. Bu hava artık tekrar etmez. Kasımpaşa maçında telafi ederiz" şeklinde konuştu.

YILDIRIM: "6 MAÇIN 4'ÜNÜ ALIRIZ"
Murat Yıldırım, ligin ilk yarısına kadar en az 4 galibiyet almayı hedeflediklerini dile getirerek, "Sonuçta 6 maçımız var. Bu 6 maçın en az 4'ünden galip gelmemiz lazım. Her maçı kazanma parolasıyla çıkıyoruz. Onun için 25-26 puanla ilk yarıyı tamamlarız. Umarım ondan sonra da daha iyi sonuçlar alırız" diye konuştu.

TEKİN: "FREY ÇOK İYİ BİR ARKADAŞ"
Bursaspor'un başarılı file bekçisi Harun Tekin ise milli takım arasının takıma iyi geldiğini ifade ederek, "Frey gerçekten iyi bir kaleci. Çok kariyerli bir kaleci. Tecrübeli ve çok da iyi arkadaş. Çok renkli bir insan. Ondan çok öğrendiğimiz şeyler var. Güzel de bir rekabet oluyor. İnşallah bu da takıma yansır" açıklamalarında bulundu.

"HEDEFİMİZ AVRUPA'YA GİDEBİLMEK"

Kasımpaşa'nın iyi bir takım olduğunun altını çizen Tekin, "Biz de iyi bir takımız. Bu maçı yenmemiz lazım. Ne olursa olsun içeride kazanmamız lazım. Tekrar bir seri yakalamamız lazım. Üst sıralara çıkmamız lazım. Ligde kolay maç yok. İnşallah bu maçı alırız. Devre arasında alabildiğimiz kadar puan almamız lazım. Ondan sonra daha iyi olur inşallah. Hedefimiz her zamanki gibi Avrupa'ya gidebilmek. Orada olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.