Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Futbolda şans da olması gerekir"

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, 3-2 yenildikleri Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, " Futbolda zaman zaman şans da olması gerekiyor." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2013 22:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2013 23:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Futbolda şans da olması gerekir"
 Daum, futbolcuları uzatma masasına yatırıp uzatacaklarını esprili bir dille ifade ederek, "Başka futbolcularımız olmadığı için onlarla devam edeceğiz." diye konuştu. 

Sonuç kendileri için kötü olduğunu, ama takımın iyi oynadığını söyleyen Daum, "Duran toplarda fiziksel olarak rakipten daha zayıftık. Müsabaka içinde bir tek pozisyonları oldu. Duran toplar futbolun içinde olan şeyler, bunu kabul etmemiz gerekiyor. Takımımız çok iyi bir müsabaka çıkardı, onları kutluyorum. 2-1'den sonra takımımız oyuna ortak oldu, 2-2'yi yakaladı. Bir sürü insandan, çok iyi oynadığımızı duyduk fakat bunları toplarsanız sonuçta mağlup olduk. Gerçekten futbolcularımız idmanlardaki oyun formatları, elinden geleni yaptılar. Fakat duran toplarda daha iyi olmamız gerektiğini düşünüyorum. Önemli olan bu müsabakayı geride bırakıp önümüze bakmamız. Futbolda zaman zaman şansta olması gerekiyor." şeklinde konuştu.

"FUTBOLCULARI UZATMA MASASINA YATIRIP UZATACAĞIZ"

Bir gazetecinin, takımda bir gelişim olduğu yönündeki görüşü üzerine Daum, şöyle konuştu: "Futbolcularımızı bir uzatma masasına koyup onları uzatacağız. Başka futbolcularımız olmadığı için onlarla devam edeceğiz. Şuan yapacak bir şey yok. Elimizdeki mevcut futbolcularla en iyisini yapmak zorundayız."

"OYUNCULARIMA GERİ YASLANIN DEMEDİM"

Christoph Daum, ilk yarı ile ikinci yarı arasındaki futbol farkı konusunda ise, "Taktiksel olarak oyuncularıma geriye yaslanın diyemedim. İkinci topların bizim olması gerekirdi. Onları daha iyi muhafaza ederek daha iyi çıkmak istedik. Fenerbahçe uzun toplarla gelmeye başladı. İkinci toplara dikkat etmek zorundasınız. Onlarla geldiler." ifadelerini kullandı. 
Hakemi değerlendirmesi istenen Daum, şimdiye kadar konuşmadığını ve konuşmayacağını dile getirdi. 

ŞENER: ÇOK İYİ OYNADIK AMA SONUCA YANSIMADI

Bursasporlu oyuncu Şener Özbayrak ise maçın ardından şunları ifade etti: "Takım arkadaşlarımız çok iyi mücadele etti. Sonuç olarak yansımadı ama oyun bizi tatmin etti. İyi bir gidişatımız vardı, bunu devam ettirmek istiyorduk ama olmadı. Önümüzdeki Sivas maçında bunu telafi etmek istiyoruz. Maçın içinde pek farkına varamadık, pozisyonu görmedim ama hakem maçın genelinde çok tepki aldı. Bizim değerlendirmemiz biraz yanlış olur. O yüzden yorum yapmak istemiyorum."

TAİWO: İYİ OYNADIK AMA KAZANAMADIK

Taye Tiwo ise "Hocamız en iyi futbolumuzu oynamamızı istedi. Biz de bunu yaptık. Ama futbolda bunlar oluyor. Çok iyi oynadık ama kazanamadık. Şimdi Sivasspor maçına en kısa sürede başlamamız gerekiyor." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.