Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’da Bakambu Şoku

Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Özlüce Tesisleri’nden Trabzon’a hareket etti. Kafilede İspanyol ekibi Villarreal ile anlaşma sağlayan golcü oyuncu Bakambu yer almadı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2015 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2015 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’da Bakambu Şoku
Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Özlüce Tesisleri’nden Trabzon’a hareket etti. Kafilede İspanyol ekibi Villarreal ile anlaşma sağlayan golcü oyuncu Bakambu yer almadı.
Yeşil-beyazlı ekip, ligin açılış haftasında yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Trabzonspor ile karşılaşacak. Saat 21.00’da başlayacak olan müsabakayı Tolga Özkalfa yönetecek. Mücadele öncesi Trabzon’a gidecek 20 futbolcunun bulunduğu kafileyi Başkan Recep Bölükbaşı ve kulüp personeli uğurladı. Hareket öncesinde sezonun hayırlı olması adında kurban kesimi yapıldı. Kafile Yenişehir Havaalanı’ndan Trabzon’a uçacak.

BAKAMBU KAFİLEDE YOK
İspanyol ekibi Villarreal ile anlaşma sağlayan golcü oyuncu Cedric Bakambu, Trabzon kafilesinde yer almadı. 7 buçuk milyon Euro’ya Villarreal’e transfer olduğu öğrenilen Bakambu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Bursaspor formasını son kez Trabzonspor maçında giymesini istediğini iletmesine rağmen bu isteğini geri çevirdi. Golcü oyuncunun transferinin bir kaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

SAĞLAM: “İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ”
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam hareket öncesinde yaptığı açıklamada, "Yola çıkıyoruz. Allah mahcup etmesin. Dualarımızı ettik. Kurbanlarımızı kestik. İyi bir başlangıç ile bundan sonrasını iyi getirebilmek, haftaya kendi sahamızda moralli şekilde taraftarımızla buluşmayı ümit ediyorum” dedi.
Hareket öncesinde futbolcular Sercan Yıldırım, Isaac Cuenca ve Aziz Behich karşılaşma hakkında düşüncelerini aktardılar.

AZİZ BEHİCH: "ÇOK İYİ HAZIRLANDIK"
Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulunan Aziz, “Tabii ki bütün takım heyecanlı. Zor bir maç olacak. Trabzonspor iyi bir takım. Çok iyi bir şekilde hazırlandık. İnşallah 3 puan ile Bursa’ya döneriz” dedi.
SERCAN YILDIRIM: "BURSASPOR’A NE KADAR KATKI SAĞLARSAM O KADAR GURUR DUYARIM"
Galatasaray’dan kiralanan Sercan Yıldırım hareket öncesinde yaptığı açıklamada, Bursaspor’a katkı koyabilmek için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti. Sercan sözlerini şöyle sürdürdü:
"Çok güzel oldu benim açımdan. İnşallah yeni başarılara imza atarız. Tanıdığımız büyüdüğüm camia. Yabancılık çekmiyorum. Bu takıma ne kadar fayda sağlarsam benim için o kadar gurur verici olur. İlk maçta güzel performans sergilemek istiyorum. İnşallah sahadan 3 puan alırız. Zor bir maç olacak. Onlar da yeni bir yapılanmaya girdiler. Avrupa’dan elendiler. Olumsuz durumu biz olumluyu çevirebilirsek kazanan taraf inşallah biz olur. Ben hazır durumdayım. İyi bir sezon kampı geçirdim. İnşallah fayda sağlarım.”

CUENCA: "ZOR BİR MAÇ OLACAK"
İspanyol oyuncu Cuenca ise çok önemli bir deplasmana gittiklerini ve antrenmanlardaki oyunlarını sahaya yansıtarak maçı kazanıp Bursa’ya dönmek istediklerini belirterek, "Önemli bir karşılaşmayla sezona başlıyoruz. Zor bir maç olacağının bilincindeyiz. Antrenmanlardaki oyunumuzu aynı şekilde sahaya yansıtırsak Bursa’ya 3 puan ile dönebiliriz. Gün ve gün kendimi daha iyi hissediyorum. Çok uzun süre antrenmansızdım. Karşılaşma oynamadım. Tek başıma çalıştım ama takımla çalışmak gibi olmuyor tabii ki. Kendi gelişmemden şu an için memnunum. İnanıyorum ki en kısa sürede takımla aramdaki farkı kapatıp başarılarda katkı koymaya başlayacağım" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.