Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor kongresi ertelendi

Bursaspor'un 50. olağan kongresi, yeterli çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle ertelendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2014 20:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2014 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor kongresi ertelendi
 İkinci genel kurul, yeterli çoğunluğun sağlanması halinde 23 Mayıs Cuma yapılacak. Genel kurulda Mesut Mestan, Recep Bölükbaşı ve Cüney Özkan, Bursaspor başkanı olabilmek için yarışacak.
Bugün saat 15.00’da Atatürk Spor Salon’unda yapılması gereken toplantı için hazirun cetveline 35 üye imza attı.
Başkan adaylarından Mesut Mestan, “Bu kulübe sahip çıkmak için buraya geldim. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Ön protokollü transferler yapmaya başladık. Seçildiğimiz takdirde sezon öncesi kampımızda bildiğimiz, tanıdığımız futbolcuların transferlerini tamamlayacağız” dedi.

Bir diğer başkan adayı Recep Bölükbaşı ise, “Bursaspor'umuzun tarihinde sanıyorum sadece 1 kez ilk toplantıda kongre yapıldı. Genelde 2. toplantılarda kongreye gidiyoruz. Bu sene de kongremizi ikinci toplantıda yapacağız. Bursaspor'umuz için hayırlı olur inşallah. Ben de geciktiğim için özür dilerim. Önümüzdeki hafta yapılacak olan kongre Bursaspor için hayırlı olacak. Bursaspor’u yukarılara taşıyacak bir adayın gelmesini ümit ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini her fırsatta vurguladım, yine söylüyorum. Çünkü bu dönem vefa dönemi. 1 yıl sonra olağan genel kurul var. Bu yüzden güzel bir seçim olmasını ve Bursaspor’un kazandığı bir kongre olmasını ümit ediyorum. Bursaspor büyük bir camia, büyük bir takım ve Bursa büyük bir şehir. Layıkıyla genel kurul üyelerimiz gereğini yapacaktır. Kongremizin tekrar hayırlı olmasını diliyor ve diğer adaylara da başarı dileklerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Divan Kurulu Başkanı Kadri Şankaya da yaptığı açıklamada, “50. olağanüstü genel kurulumuzu ne yazık ki çoğunluk olmadığından dolayı bugün yapamıyoruz. Allah kısmet ederse 3 aday ile yarışacağız. 23 Mayıs’ta ikinci genel kurul toplantısı yapılacak. Bursaspor'umuza hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.