Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Bursaspor her zaman zirvede olacak"

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, 2010 yılında elde ettikleri Süper Lig şampiyonluğuyla ülkenin sayılı takımları arasına girdiklerini belirterek, kulübün devamlı güçlü olması için çalıştıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 02:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2014 03:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Bursaspor her zaman zirvede olacak"
 Recep Bölükbaşı, kulübün kuruluşunun 51'inci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Bursaspor'un, 1 Haziran 1963'te Acar İdman Yurdu, Akınspor, İstiklal Gençlik Kulübü, Pınarspor ve Çelikspor'un birleşmesiyle Türk futbolunda yerini aldığını hatırlattı.

Yeşil-beyazlı kulübün büyük başarılara imza atarak 51'inci yaşına ulaştığını vurgulayan Bölükbaşı, Bursaspor'un, kuruluşuyla beraber Anadolu 'da futbolun yaygınlaşmasına vesile olduğuna ve kentinin en büyük marka değeri konumuna geldiğine değindi. Bölükbaşı, şunları kaydetti:
"Bursaspor, Türkiye 'nin en güçlü spor kulüplerinden biri olarak ülkenin ve kentin göz bebeği haline gelmiştir. Bursaspor, şampiyonlukla ülkemizin sayılı takımları arasına girmiştir. Bizler de Bursaspor'un devamlı güçlü olması ve kentimizin Bursaspor'la marka olması için çalışıyoruz. İnanıyorum ki Bursaspor her zaman yine zirvede olacaktır. Türkiye'nin takımı olmayı başarabilen Bursasporumuzun, Türkiye'nin tartışmasız en büyük camiasının ellerinin üstünde daha büyük başarılara uzanmaması için hiçbir engel bulunmamaktadır. Bu duygularla Türkiye'nin takımı olmayı başarabilen kulübümüzün 51'inci kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, nice başarılı yıllar geçirmesi dileğimle büyük Bursaspor camiasına sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

(Radikal)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.