Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çelik'ten Bursaspor'a ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Bursaspor kulüp yönetimini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2015 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2015 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Çelik'ten Bursaspor'a ziyaret
 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Bursaspor kulüp yönetimini ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gençlerbirliği maçı öncesi Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu'nu Özlüce Tesisleri'nde ziyaret etti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Bu sene Bursaspor'un başarılı olacağı ve ipi göğüsleyeceğine dair içimde bir his var. Bu yıl olacak gibi görünüyor" dedi.

Çelik, Recep Bölükbaşı yönetiminin, teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte istikrarla takımı geleceğe taşımaya devam ettiğini söyledi. Üzerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduğunu aktaran Çelik, "Nerelerde aksama, tıkanma varsa o boyutların ele alınmasında fayda var. Çok konuşmak değil, iş yapmak da, sorunları sıralamak da değil çözmek de fayda var" ifadelerini kullandı.

Bursaspor'un iyi futbol oynadığını, futbolun netice almak anlamına geldiğini, takımın bu konuda başarılı olduğunu dile getiren Çelik, "Dolayısıyla Bursaspor'un maçları, gollü, heyecanlı geçiyor. Geçen hafta İstanbul'daki maçta, öldük öldük dirildik. Artık bütün Bursaspor maçları heyecanla bekleniyor" şeklinde konuştu.

 

"BURSASPOR BU FUTBOLUYLA HAK ETTİĞİ NOKTAYA ÇOK KOLAY BİR ŞEKİLDE GELEBİLİR"

Çelik, neticeye dönük futbol oynayan, kardeşlik hukukunun güzel bir noktada olduğunu Bursaspor'un şampiyonlar arasında isminin geçmemesini doğru bulmadığını belirterek, "Bugün inşallah 3 puan alınacak, 33 puan ve tavan 43'e sabitlendi. 33-43 bandının çok kolay kapanacağı inancındayım. Bu hedefe inanmak ve kilitlenmek, çok önem arz ediyor. Önümüzde çok maç var. Dayanışma ruhunun Bursaspor'a şampiyonluk kupasını ikileme imkanı verebileceği inancındayım. Çocukluğunda, gençliğinde, futbola da ilgisi olan biri olarak söylüyorum, Bursaspor bu futboluyla hak ettiği noktaya çok kolay bir şekilde gelebilir" dedi.

 

"BURSASPOR ÖNEMLİ"

Bursaspor'a desteğinin her zaman devam edeceğini kaydeden Çelik, "Bu şehir için, Türk futbolu için Bursaspor önemli. Türkiye'nin en güçlü sanayi şehrinin takımının güçlü olması gerekiyor. 'İlk beş' dediler ama bu şampiyonluklara yenilerini katmamız gerekiyor. Herkes kendini buna göre ayarlasın. Bu sene Bursaspor'un başarılı olacağı ve ipi göğüsleyeceğine dair içimde bir his var. Bu yıl olacak gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

 

BÖLÜKBAŞI: "BAKAN ÇELİK BURSASPOR'DAN HİÇ KOPMADI"

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ise Bakan Çelik'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çelik'in Bursaspor'dan hiç uzak kalmadığını ve her zaman takıma destek olduğunu anlatan Bölükbaşı, "Göreve geldiğimizde Bursaspor, çok sıkıntılı ve ekonomik yönden zor durumdaydı. Kendisi bizi ve Bursa sanayisini toparlayarak, Bursaspor'a çok büyük katkılar yaptı. Gerçekten zor durumda olan Bursaspor'un şampiyon olmasına vesile oldu. O günkü şartlarda Bursa'yı bütünleştirerek, Bursaspor'a maddi katkı yaptı. Onun dışında da manevi katkılarla yanımızda oldu" diye konuştu.

Bölükbaşı, Türk Metal Sendikası'nın Bursaspor-Gençlerbirliği maçı için 4 bin bilet satın alarak üyeleriyle maçta kendilerine destek olacağını ifade ederek, sendikaya teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Recep Bölükbaşı ile Bakan Çelik, Bursaspor'un şampiyonluk kupasını birlikte kaldırdılar. Recep Bölükbaşı, Bakan Çelik'e isminin yazılı olduğu Bursaspor forması, atkısı ve rozeti hediye etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.