Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"3 maçtır son dakikada kazanıyoruz, kısmet..."

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, 3-2 yendikleri Buraspor maçının ardından yaptığı açıklamada, son haftalarda attıkları gollerle maç kazanmalarını 'kısmet' olarak ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2013 21:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2013 23:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"3 maçtır son dakikada kazanıyoruz, kısmet..."
 Kaleci Volkan, ilk yarda istenilen oyunu oynayamadıklarını, ancak devre arasında yapılan konuşmaların ardından 90. dakikada gol yemelerine rağmen galip gelmesini bildiklerini söyledi. Takım arkadaşlarını kutlayan Volkan, "İyi oynadığımızda her maçı kazanacağımızı biliyoruz. Bu maçta da istediğimiz galibiyeti almayı başardık. 3 maçtır son dakikalarda atılan gollerle kazanıyoruz. Kısmet diyorum ama yaptığımız mücadele bunu hak ettiğimizi gösteriyor. Ama şampiyonluk için konuşmak çok erken." diye konuştu. 

WEBO: DEVRE ARASINDA HOCAMIZ KÜÇÜK BİR TAKTİK DEĞİŞİKLİK YAPTI

Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Webo ise şunları söyledi: "Maçı iki aşamada değerlendirmek istiyorum. İki farklı devre iki farklı maç vardı. İlk yarıda Bursaspor çok iyi oynadı. İkinci yarıya başlamadan önce hocamız küçük bir taktik değişiklik yaptı. Bu sayede rakibin dengesini bozuldu ve daha iyi oynadık. Daha iyi oyun ortaya koyduk, goller de sırasıyla geldi. Son dakikada galip gelmek büyük bir mutluluk yaşattı. Böyle zor bir takıma karşı deplasmanda kazanmak bizi mutlu etti."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.