Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor

Yazının Giriş Tarihi: 25.06.2021 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.06.2021 00:01

Bursaspor Kulübü özellikle Ali Ay döneminden sonra maddi manevi çok zor günler yaşıyor.                                  

Kongre süreci yaşadık. Hakkında söylenenlere bir sezon boyu sessiz kalan Kamat dönemi sona erdi.                   

En son Mesut Mestan’ın Kamata sana uzun süre destek verdik nankörlük etme çıkışından sonra Emin  Adanur’un Kamata Bursaspor coin hakkının çok ucuz fiyata başka bir firmaya pazarlandığı ve kulübümüzün maddi zarara uğradığı yönünde çok önemli açıklaması oldu. Kamat’ın bu açıklamalara karşı ne cevap vereceği merak konusu…

Genel düşünce Kamat’ın cevap vermeyeceği her zaman ki gibi sessiz kalacağı yönünde. İkinci Başkan Adanur ve yönetim kurulu Hayrettin Gülgüler başkanlığında transfer tahtamızın açılabilmesi için çok ciddi çalışmalar yapıyor. Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. 44 dosya ile başlayan transfer dosya mücadelesi 32 dosyaya kadar düşürüldü. Bu gelişmeleri çok önemli görüyoruz.

Yalnız bir dosya bile kalsa maalesef transfer tahtamız açılamaz ve kapalı kalır. Bu önemli bilgilendirmeden sonra. En son Emin Adanur ile Teksas arasında bir sürtüşme yaşandı. Bu sürtüşmenin nedeni ADS Kulüp Başkanı Murat Sancak Bey’in Bursaspor Kulübü’nden alacağı 1 milyon 582 bin Kaleci Şahin Akbaba transferi bonservis bedelini kulübümüze hibe etme açıklaması...                     

Bu bedelin Bursaspor borç dosya düşme açısından önemli görenler de oldu. Bursaspor Kulübünün aşağılandığını düşünenlerde oldu.

Bu duruma içerleyen Teksas gurubu her hangi bir Hakaret olmadan bu konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Emin Adanur bu açıklamaya verdiği cevabı Haydi bana eyvallah diyerek sonuçlandırdı.                  

Bu gerginlik esnasında Gülgüler yönetiminden bir istifa haberi geldi. Bursaspor kaos ortamına mı giriyor? diye düşünceler artarken. Emin Adanur’dan gelen yapıcı açıklama yürekleri rahatlattı.                

Şu anda insanların düşüncesi Emin Adanur’un aldığı ani kararlar ile her an Bursaspor kaos ortamına girebilir. İnsanlar böyle düşünüyorlar. Beni telefonla arayanlar özelden yazanlar bu sıkıntıyı ve düşüncelerini bu şekilde bana aktarıyorlar. Hakkımızda hayırlısı diyelim. Zaman her şeyin ilacı...                                 

1 Temmuzda yeni divan heyeti  başkanımızı ve sicil kurulumuzu seçiyoruz. Divan Heyeti Başkanımız İdris Sevinç Bey artık aday değilim açıklamasından sonra Galip Sakder ve Saffet Akarsu Beyler Başkan adaylıklarını açıkladılar ..Hayırlı olsun.

Ayrıca eski kulüp başkanımız Recep Günay Bey’inde divan başkan adaylığı için bir çalışma yaptığı duyumlar arasında. Şu anda iki divan heyeti başkan adaylığı isimleri kesin. Rahmetli babam Hüseyin Saitoğlu da kulübümüzde bu önemli makamda görev alıp divan heyeti başkanımız olmuştu. Bu yüzden tekrar seçilecek yeni divan heyeti başkanımız kulübümüze hayırlı olsun. Kulübümüz uzun süredir maddi manevi çok zor süreçten geçmektedir. Bu zorlu süreçte hem yönetim hem de taraftarımız Hoşgörülü olmalı diye düşünüyorum. Olacak bir sürtüşmenin zararı sonuçta şahıslara değil. Kulübümüze olacaktır. Başkan ve yöneticilerin hakaret olmadığı sürece eleştiriye açık olması gerekiyor diye düşünüyorum. Bence şu anda tek sıkıntı transfer tahtamızın açılması. Çünkü Süper Lig’den düşen ve bir alt ligden yukarı ligimize çıkan takımlar ile geçen sezondan daha zorlu maçlar bizleri bekliyor. Hiç Gündem değiştirmeden Transfer Tahtası açılmasına odaklanmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Eğer transfer tahtamızı açamayacaksanız niye geldiler? diye insanlar haklı şekil de düşünmeye başlarlar. Bunun cevabını da haklı olarak Gülgüler yönetiminden beklerler. Bu arada Yönetim Mustafa Er ve Batalladan oluşan Teknik Heyetimiz ile imza attılar. Mustafa Er geçen sene yaptığı hataları telafi eder diye düşünüyorum. Evladımız Mustafa Er ve ekibinin başarısı Bursasporun Başarısıdır. Tekrar kendilerine başarılar diliyoruz. Allah yardımcıları olsun. Yönetimde transfer tahtamızı açarak Mustafa Er ve ekibinin elini güçlendireceğini umut ediyoruz. Her şey Bursaspor için.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.