Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tayan'dan İnegöl'deki esnafa geçmiş olsun ziyareti

CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, İnegöl’ün tarihi Beylik Han’ında meydana gelen yangın sonrası bölgede esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2013 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2013 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tayan'dan İnegöl'deki esnafa geçmiş olsun ziyareti

CHP İnegöl İlçe Örgütü’yle birlikte yangından işyerleri zarar gören esnafı ziyaret eden Turhan Tayan, burada yaptığı açıklama, “İnegöl tarihi Beylik Han yangını hepimizi derinden üzmüştür. Bu tarihi çarşıda ortaya çıkan yangın onlarca esnafı perişan etti. Yangının çıkış nedenleri üzerinde birbirini tutmayan değişik rivayetler var. Kısa zamanda yangının çıkış nedenleri mutlaka tespit edilmeli, varsa sabotaj ihtimali bunu yapanların yakalanarak adalete teslim edilmelerini istiyoruz” dedi.

“SABOTAJ İHTİMALİ ARAŞTIRILMALI, YARALAR SARILMALIDIR”

Yangında zarar gören esnafın her yönden desteklenmesi ve yaralarının sarılmasını istediklerini belirten Tayan sözlerine şöyle devam etti:

“İnegöl’de bu tür yangınların tekrarlanmaması için çarşı bölgelerinde gerekli önlemelerin alınmasını, otomatik güvenlik ve yangın sistemlerinin kurulmasını istiyoruz. Bu münasebetle esnafa yaptığımız ziyaret sonrası gördüklerimiz yakın takibimizde olacaktır. Bütün esnafa geçmiş olsun diyorum. İlgilileri de esnafın yaralarının sarılması konusunda göreve davet ediyorum. Bu esnafla yaptığım görüşmeler, Belediye Başkanı’ndan aldığım bilgiler doğrultusunda ilçe örgütümüzle birlikte çarşı ve civarında bütün esnafa tekrar geçmiş olsun diyorum.”  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.