Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi Belediye Meclisi toplandı

Osmangazi Belediye Meclisi’nin kasım ayı toplantısı yapıldı. Belediyenin projeleri hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Dündar, katkı ve destekleri için bütün meclis üyelerine teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2013 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2013 20:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazi Belediye Meclisi toplandı
Toplantının açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sadece Bursa’da değil, Balkanlar’da önemli projelere imza attıklarını söyledi. Osmangazi Belediyesi’nin bu dönemde ilçe tarihinin en büyük projelerine imza attığını ifade eden Başkan Dündar; “Gerek ilçemizde, gerekse Bursa'yla güçlü bağları bulunan Balkanlar’ın her köşesinde Osmangazi Belediyesi’nin imzasını taşıyan çalışmalar görmeniz mümkün. Son olarak Bulgaristan’ın Gerlova bölgesinde yer alan 473 yıllık tarihi camiyi restore ederek hizmete açtık. 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan restorasyon çalışması ile Balkanlar’da Türk-İslam kültürünü yaşatacak çalışmalarımıza bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yarın, Altınova Mahallesi’nde bir spor tesisinin temelini atıyoruz. Osmangazi olarak hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Seçimlerin yaklaşması ile her yerde olduğu gibi Osmangazi’de de konuşulan konuların başında aday adaylıklarının geldiğine dikkat çeken Başkan Dündar, “İnşallah bu süreç herkes için hayırlı olur. Bütün siyasi partiler açısından güzel bir seçim süreci geçirmeyi temenni ediyorum. Osmangazi Belediyesi olarak biz bu dönemde son derece başarılı işlere imza attık. Sağlık, eğitim, spor ve sosyal alanlar konusunda çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdik. Belediye tarihinin en büyük projelerine imza attık. Muhalefet dahil, bütün meclis üyesi arkadaşlarıma da, bu çalışmalarda verdikleri destekler, ortaya koydukları çaba ve gayretler için teşekkür ediyorum” dedi.



Osmangazi Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaların şehrin geleceğini şekillendirdiğini dile getiren Başkan Mustafa Dündar, “Yerel yönetimler olarak bugüne kadar ne yazık ki vatandaşa hizmet götürme noktasında hep vatandaşın geresinde kalmışız. Oysa belediyeler vatandaşın gerisinde değil, önünde olmalı. Bu yapılamadığı için, şehirlerde bugün içinden çıkılamayacak bir karmaşa, çarpık yapılaşma hakim. Biz bu noktadan hareketle Osmangazi’de hayata geçirdiğimiz projelerle, vatandaşın önünde gitmeye gayret ediyoruz. Projelerimizi günü kurtarmak için değil, şehrin geleceğini şekillendirecek biçimde planlıyoruz” diye konuştu.

Kasım ayı olağan meclis toplantısında, CHP grubu adına meclis üyesi Osman Ayradilli, MHP’li Cemil Aydın, partileri adına görüşlerini dile getirdi. Osmangazi Belediye Meclisi, önümüzdeki salı günü saat 17:00’de belediye bütçesini görüşmek üzere yeniden toplanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.