Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer Belediyesi'nden Özlüce'ye okul

Nilüfer Belediyesi tarafından Özlüce Mahallesi’ne yaptırılacak 16 derslikli ilkokulun protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2013 20:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2013 22:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer Belediyesi'nden Özlüce'ye okul
 Valilikteki imza töreninde konuşan Vali Münir Karaloğlu, yerel yönetimlerin okulların ihtiyaçlarıyla ilgilenmesinin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Son zamanlarda belediyelerin eğitime desteğinin memnuniyet verici olduğu belirten Karaloğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Bozbey de, okulların birçok alandaki ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını, bunu da belediyelerin el atması gereken konulardan gördüklerini belirtti. Daha önce Barış Anadolu Lisesi’ni yaptırarak hizmete açtıklarını belirten Bozbey, kendi köyüne yapılacak Özlüce İlkokulu ile bu alandaki yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Bozbey, belediye olarak okullara hizmetli tahsis edeceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından okulun protokolü imzalandı. Protokolü yapılan okul, Özlüce Mahallesi’nde bulunan Ahmet Muharrem Uğur İlkokulu bahçesine 16 derslikli ve anahtar teslimi olarak Nilüfer Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak. Nilüfer Belediyesi Özlüce İlkokulu ismi verilecek olan okulun 2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete açılması planlanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.