Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miting gibi adaylık açıklaması

Yenişehir ilçesinden belediye başkan aday adayı olmak için Bursa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'nden istifa eden Ercan Özel’in aday adaylığı açıklaması mitingi andırdı

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Miting gibi adaylık açıklaması
 Yenişehir ilçesinden belediye başkan aday adayı olmak için Bursa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'nden istifa eden Ercan Özel’in aday adaylığı açıklaması mitingi andırdı. 
AK Parti Yenişehir ilçe teşkilatı önünde yapılan törende ilk İlçe Başkanı Nazif Tuna konuştu. Tuna, AK Parti’nin halkın gönlündeki parti olduğunu belirterek, “Aday adaylığı için partimize gösterilen ilgi bizi mutlu ediyor. Bugün de Ercan Özel arkadaşımız aday adaylığını açıklıyor. Kendisine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.
Daha sonra söz alan Ercan Özel, önce kendisini tanıttı. Özel, “Hemen belirtmeliyim ki, bu karar birkaç günde alınmış bir karar değildir. Son zamanlarda görüştüğüm birçok partili büyüğüm, ilçemizde, ilimizde, bilhassa Ankara’daki büyüklerim ve dostlarım bu kararın alınmasında etkili oldu. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, Türkiye, değişim ve dönüşümün altın çağını yaşıyor. Bugün bütün dünyada ülkeler değil şehirler birbiriyle yarışıyor. Yenişehir’imizin de bu yarışta geride kalmaması benim en büyük arzum, en büyük hayalimdir. Allah’ın izniyle bu yarışta varlığımızı göstermek istiyoruz. Yenişehir, 700 yıllık bir şehirdir. 2014 seçimleri ile Yenişehir’imiz Bursa’ya daha da yakınlaşıyor. Nisan ayı ile birlikte ilçemiz Bursa’nın merkez ilçesi haline geliyor. Özellikle son dönem Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar ülke sınırlarını aşarak Balkanlar’a kadar uzandı. 9 yıl boyunca edindiğimiz belediyecilik tecrübesini ilçemize çok iyi bir şekilde yansıtacağız. Yenişehir asla zaman kaybetmeyecek. Hizmetleri hızlı bir şekilde almaya başlayacak. Yenişehir sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin parlayan yıldızı haline gelecek. Ben bunu görüyor ve tüm benliğim ile hissediyorum” diye konuştu.
Aday adaylığı başvuru dosyasını teslim eden Özel’e çok sayıda kişi destek verdi.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.