Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağdaş Mühendisler sandık başındaydı

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nde Çağdaş Mühendisler yeni dönem adaylarını yine ön seçimle belirledi. Başkan İbrahim Mart yeniden aday gösterildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 23:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2013 00:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çağdaş Mühendisler sandık başındaydı
Çağdaş Mühendislerin sandık başına gittiği demokrasi şöleni, bugün saat 10:00-17:00 arasında, BAOB Yerleşkesi Ortak toplantı salonunda gerçekleşti. MMO Bursa Şube Başkanı İbrahi Mart yenden aday gösterildi, yönetim kurulu aday listesinde yer alacak isimler de belirlendi.
Toplantı çağrısında, "Ülkemizin böylesine kritik süreçten geçtiği, ülke olarak değerlerimizin aşındırılmaya çalışıldığı, mesleğimize, haklarımıza saldırıların çok arttığı bir dönemde Çağdaş Mühendislerin bu şöleni şube seçimleri açısından büyük önem taşıyor... İnanıyorum Çağdaş Mühendisler bu süreçlerden başarı ile çıkacak ve başı dik yürümeye devam edecektir. Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiç birimiz" ifadelerine yer verildi.

SANDIKLAR AÇILDI OYLAR SAYILDI
MMO Bursa Subesi Çağdaş Muhendisler Grubu önseçiminde, 19 Ocak 2014'te yapılacak şube genel kurulunda grup adına gösterilecek adaylar şöyle belirlendi:

Başkan adayı
İbrahim Mart.

Yönetim kurulu asıl üye adayları
(sicil numarasına göre sırayla) Fikri Düşünceli, Feridun Tetik, Fikret Çaral, Devrim Tutku Ateş, Yaşar Murat Cantek, Özgür Cihan Berk...

Yönetim Kurulu yedek üye adayları: 
ise (sicil numarasına göre sırayla) Alpaslan Gürbüzer, Ali İhsan Taşkınsel, Maksut Makarç, Dilek Önelge, Yasemin Yeşil, Esengül Basut, Ercan Mastar...


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.