Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali, SGK binasındaki renkli çizgilere hayran kaldı

Sosyal Güvenlik Kurumu’nu ziyaret eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, vatandaşlara kolaylık sağlayan renkli çizgilere hayran kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2014 21:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2014 22:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali, SGK binasındaki renkli çizgilere hayran kaldı
Bursa Valisi Münir Karaloğlu SGK İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Yapılan çalışmaları inceleyen Vali Karaloğlu, hizmet alımı için bekleyen vatandaşlarla da sohbet edip, sıkıntılarını dinledi. 25 ila 300 kişiye hizmet verebilecek toplantı salonları, hızlı hizmet koşulları ile örnek binada inceleme yapan Vali Karaloğlu, İl Müdürü Ahmet Metin’den brifing aldı. Vatandaşların aradıkları bölümleri kolay bir şekilde bulması için zemine döşenen renkli çizgilere hayran kalan Vali Karaloğlu, “SGK, Türkiye’de bir kabuk değiştirdi. Halkın memnuniyeti, hizmet kalitesi her geçen gün artıyor. Bu, siz çalışanlar sayesinde oluyor. Kurumların binaları, planladığınız yasal alt yapı ne olursa olsun. Eğer çalışanları benimseyip bunu halka yansıtmazsa memnuniyeti arttıramazsınız, bunu siz sağlıyorsunuz. İnsana hizmet ediyorsunuz, kendinize hizmet ediyorsunuz. SGK önemli bir iş. Doğmadan başlıyor öldükten sonrada devam ediyor. ‘Şurada başlar şunda biter’ diye bir şey yok. Çocuk ana rahmine düşünce sağlık işleri başlıyor, öldükten sonra da emekli ölüm aylıkları ile devam ediyor. Hiç bitmeyen bir süreç, bu hizmet. Onun için önemli bir iş, her birimizin de doğrudan ilgili olduğu bir kurum nihayetinde. Eskiden emekli sandığı, BAĞ-KUR, SSK vardı, şimdi Sosyal Güvenlik Kurumu adıyla hepsi aynı şemsiye altında toplandı. Hepinizi tebrik ediyor başarılar diliyorum” diye konuştu.






SGK İl Müdürü Metin ise, 6 ayrı ile koordinatörlük hizmeti veren Bursa’da müşteri memnuniyeti oranının yüzde 69.5 olduğunu hatırlatarak, “Bursa Nüfusunun yüzde 97.76’sına hizmet veren müdürlüğümüz, beyaz zarf, talep takip sistemi ve çalışma grupları adı altında projelere de imza atarak hayata geçirdi” şeklinde konuştu.





En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.