Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Ürünlerimizi dünyanın en önemli pazarlarında sergilemeliyiz'

- Dünyanın en prestijli mobilya fuarlarından birisi olan ‘I Saloni Milano Fuarı’na 30 kişilik heyetle katıldıklarını belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye’nin ihracat hedefini gerçekleştirmek için ürünlerini dünyanın en önemli pazarlarında sergilemenin önemli olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2014 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2014 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Ürünlerimizi dünyanın en önemli pazarlarında sergilemeliyiz'

BTSO, Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında 8-13 Nisan tarihleri arasında İtalya’da düzenlenen “I Saloni Milano 2014” fuarına katılan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, fuarın üyeleri için sektördeki yenilikleri takip etmeleri ve yeni iş bağlantıları sağlamaları açısından oldukça faydalı olduğunu söyledi.

Halen devam eden fuarda bulunan 10’uncu, 28’inci ve 29’uncu komite üyelerinden oluşan heyetin fuara göstermiş olduğu katılımdan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Başkan Burkay, “Üretim ve ihracat odaklı sürdürülebilir bir büyüme modelini hakim kılmak adına bir taraftan üretimdeki teknolojik altyapımızı geliştirmeye gayret gösterirken, diğer taraftan da ürünlerimizi dünyanın en önemli pazarlarında sergileyerek ihracat hedefini yakalamak istiyoruz. Bu hedefe en fazla katkı koyan sektörlerin başında da mobilya sektörü geliyor” diye konuştu.

“FUAR ORGANİZASYONLARINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

BTSO olarak göreve başladıkları günden itibaren 35 bin üyesini dünyayla daha entegre bir yapıya bürünmesi ve ihracat potansiyellerini artırmaları için büyük çaba sarfettiklerini söyleyen Başkan Burkay, “Bu nedenle fuar organizasyonlarına büyük önem veriyoruz. Şehrin ortak aklını harekete geçirerek belirlediğimiz projelerimizden biri olan küresel fuar acentesi projemizle özellikle üretici kimliğiyle ön plana çıkan firmalarımızı dünyanın dört bir yanındaki fuarlara taşıyoruz. Bu kapsamda ülkemizde yan sanayi ile birlikte yaklaşık 500 bin kişiye istihdam sağlayan mobiyla sektörü için oldukça önemli olan ‘I Saloni Milano 2014’ fuarına katılan firmalarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.