Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uçurumdan kurtarılan sürücü, cezaevi firarisi çıktı

Bursa’da yeni tanıştığı kız arkadaşıyla Reşat Nuri Güntekin’in “Çalıkuşu” romanın geçtiği Uludağ eteklerinde trafik kazası geçirerek ağır yaralanan genç sürücünün cezaevi firarisi olduğu, aracı da bir arkadaşından ödünç aldığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2014 21:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2014 22:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uçurumdan kurtarılan sürücü, cezaevi firarisi çıktı
 Edinilen bilgiye göre, kaza bugün sabah saatlerinde merkez Yıldırım İlçesine bağlı Zeyniler köyü yolunda meydana geldi. Güneşin doğuşunu izlemek isteyen 25 yaşındaki sürücü, bir gece önce tanıştığı 20 yaşındaki arkadaşı Buket B.’yi cipine alarak, Reşat Nuri Güntekin’in ünlü romanı Çalıkuşu’nun geçtiği ve Feride öğretmenin yaşadığı Uludağ eteklerindeki Zeyniler köyü yoluna çıktı. Eşsiz manzarayı izledikten sonra dönüşe geçen iki arkadaş, yolda kaza yaptı. Sürücü gencin direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandığı cipteki genç kız, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yürüyerek yola çıkan Buket B., durumu ağır olan erkek arkadaşının kurtarılmasını için vatandaşlardan yardım istedi.

Yeni tanıştığı erkek arkadaşının adının Baran olduğunu söyleyen genç kız, ambulansla hastaneye kaldırıldı. AFAD ve itfaiye ekipleri yarala sürücünün kurtarılması için seferber oldu. Kurulan sedye hattıyla uçurumdan yukarı taşınan yaralı genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. İsminin baran olduğu sanılan sürücünün durumunun ciddi olduğu ifade edildi.
Olayla alakalı soruşturmasını derinleştiren polis, Devlet Hastanesi’ne kaldırılan sürücünün ‘Baran’ takma adını kullanan Yusuf G., olduğunu belirledi. Bilecik Cezaevi’nden firar eden Yusuf G.’nin kullandığı cipi ise bir arkadaşından ödünç aldığı ortaya çıktı. Şüpheli Yusuf G.’nin tedavinin ardından, işlem yapılmak üzere adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.