Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tünelde korkunç kaza:1 ölü

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında inşaatı devam eden Samanlı Tüneli, gece yarısı feci bir kazaya sahne oldu. Tünelden kopan kayanın altında kalan işçi hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2014 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2014 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tünelde korkunç kaza:1 ölü

Edinilen bilgiye göre Hacı Mustafa Köse (37), Samanlı Tüneli inşaatında gece vardiyasında çalıştığı esnada tünelin üst bölümünden kopan bir kaya parçası kafasına düştü. Ağır yaralanan işçi, şantiyeye ait bir araçla hastaneye kaldırılmak için yola çıkarıldı. Araç olay yerine çağrılan ambulansla yolda buluşurken, ağır yaralı haldeki Hacı Mustafa Köse ambulansa aktarıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Otoyol inşaatında 1 ay içinde meydana gelen ikinci ölüm vakası, şantiye çalışanlarını da yasa boğdu. Hacı Mustafa Köse’nin cenazesi, Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından, cenaze kesin ölüm nedeninin araştırılması için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma ekipleri ve savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hacı Mustafa Köse’nin Osmaniye’den tünel inşaatında çalışmak üzere geldiği, evli ve 1 çocuk babası olduğu kaydedildi.

Tünel inşaatında gece yarısı yaşanan talihsiz olay sonrasında tüneldeki kazı çalışmaları 1 günlüğüne durduruldu. Kaza nedeniyle personelin ve yöneticilerin son derece üzgün oldukları gözlendi. Tünel inşaatı bugün yeniden başlayacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.