Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TMMOB Turnuvası başladı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İl Koordinasyon Kurulu’nun (İKK) düzenlediği “26. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası” başladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2014 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2014 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TMMOB Turnuvası başladı

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu tarafından bu yıl Makine Mühendisi Nevin Çavlin ve Ziraat Mühendisi Çiğdem Demirtaş anısına düzenlenen futbol turnuvası, Şükrü Şankaya Spor Tesisleri’nde düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Akademik oda başkan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu törenin açılış konuşmasını yapan Makine Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı İbrahim Mart, geleneksel futbol turnuvasının odalar arasında dostluğu pekiştirdiğini söylerken, turnuvanın bu yıl makine mühendisi Nevin Çavlin ve Ziraat Mühendisi Çiğdem Demirtaş anısına düzenlenmesinin önemli olduğunu kaydetti.

Turnuvayla ilgili konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız ise, “Bu yıl 26’ncısı düzenlenen TMMOB geleneksel futbol turnuvası, odalar arası diyaloğun gelişmesi ve oda üyelerinin sosyalleşmesi açısından son derece önemli. Turnuva boyunca tüm maçların centilmence geçmesini diliyor, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluğu hedefliyoruz” diye konuştu.

Turnuvanın ilk gününde, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi adına turnuvaya katılan iki takımdan İnşaat Çelik, Kimya Mühendisleri Odası’nı7-1 ile geçerken, İnşaat Beton ise Şehir Plancıları ekibini 10-2mağlup etti. Toplam 16 takımın katılımıyla gerçekleşen 26. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası, 5 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek veteran maçlarıyla sona erecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.