Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah Arena’daki ‘krampon’ hikayesi

Bursaspor’un evinde oynadığı Balıkesirspor maçında çok konuşulan top toplayıcı Gökhan, atılan galibiyet golünde büyük pay sahibi olurken, maç sonunda yaşadığı ‘krampon’ hikayesi ile de gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2020 23:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2020 00:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Timsah Arena’daki ‘krampon’ hikayesi

İkbal TURAN ÖZEL HABER

Uzun bir aradan sonra gelen 3 gollü galibiyet Bursa’da bayram coşkusu yaşattı. Bursa genç timsahların başarısına kitlense de, saha kenarında bir başka kahraman daha vardı. Yaptığı refleks hareketle maçın dönmesine neden oldu ve Ali Akman’a gole gitmesinde zemin hazırladı. Top toplayıcı Gökhan Özçelik, bir anda Bursa’nın konuştuğu isim oldu. Sokakta, sosyal medyada herkes O’nu konuşur oldu. Peki kim bu Gökhan Özçelik?

ARABAYATAĞI’NDA OYNUYOR

Yıldırımspor U19 takım kaptanı olan Gökhan Özçelik,  2001 Artvin doğumlu. Doğduğundan beri Dikkaldırım’da oturuyor. Futbola Dikkaldırımspor alt yapısında adım atmış. Burada 10 yıl futbol oynadıktan sonra geçtiğimiz yıl Arabayatağı U19 takımına transfer oldu. Lisansı hala Arabayatağı’nda. Şu an yeni kurulan Yıldırım spor Akademi U19 takımında. Pandemi nedeniyle liglerin durumu hala belirsizliğini koruduğu için Gökhan Özçelik şu an antrenman yapmakla meşgul.

HEDEFİ BURSASPOR

İyi bir orta saha oyuncusu. Her iki kanatta da oynayabiliyor. Devre arası Yıldırımspor’a profesyonel anlamda imza atması bekleniyor. Hedefinde Bursaspor’da futbol oynamak var. Ama Yıldırım spor’da profesyonel olup 3. ligde oynayacak sonra da kendini kanıtladıktan sonra Bursaspor formasını terletmek istiyor. Kısaca piştikten sonra Bursaspor’da mücadele etmek istiyor.

Hani derler ya Nasibin senin ise eğer döner dolaşır yine seni bulur. Çok istesen de senin bir şey yapmana gerek kalmaz. Öyle bir zamana denk getirir ki Allah, sabrettiğine değer. Bu girizgahı niye mi yaptım. Gökhan Özçelik’in yaşadığı bir krampon hikayesi yüzünden. Pazar günü A takım ile hazırlık maçına çıkıyorlar. Maç sonunda A Takımdan bir futbolcudan kramponlarını istiyor Gökhan. O da hiç ikiletmeden çıkarıp veriyor. Ama aksilik bu ya Gökhan’ın ayak numarası 42, futbolcunun 43. Hal böyle olunca çok istediği kramponları takım arkadaşına vermek zorunda kalır. E haliyle üzülüyor da. Kim üzülmez ki? Şansına sitem bile etmiştir kim bilir? Dedim ya nasibin var ise seni bulur.

MUTLU SONLA BİTTİ

Bursaspor Balıkesir spor’daki çevikliği Gökhan’a, pazar günü ayak numarası küçük diye alamadığı kramponları getirdi. Bursaspor Kulübüne davet edilen Gökhan Özçelik’e Batuhan Kör’ün forması, Kappa spor ayakkabı ve Kaptan Özer Hurmacı’nın kramponları hediye edildi. Ve böylece hüzünlü başlayan krampon hikayesi de mutlu sonla bitti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.