Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teröre lanet yürüyüşü düzenlendi

Bursa'da yaklaşık 200 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu 'Hepimiz Mehmediz Güç Birliği Platformu', terörü kınamak için yürüdü.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2015 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2015 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Teröre lanet yürüyüşü düzenlendi
  Platform üyeleri, Kent Meydanı AVM’den Fomara Meydanı’na yürüdü. Fomara Meydanı’nda basın açıklaması yapan grup, son günlerde yaşanan terör olaylarında yaşamını yitirenler için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu. ‘Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti ile kavga edenler, kardeşliğimizi yitirmişlerdir, devletimize ve milletimize düşmanlık edenler düşmanımızdır’ diyen Hepimiz Mehmediz Güç Birliği Platformu Dönem Sözcüsü Fahrettin Beşli, “Lüzum hasıl olduğunda bu uğurda görev ve sorumluluk almaya, fedakarlık yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.
  Türkiye’nin daha kötü günler de gördüğünü ifade eden Beşli, “Türkiye Cumhuriyeti’nin dün olduğu gibi devleti ve milleti ile güç birliği yaparak vatanın bütünlüğünü ve bekasını muhafaza edeceğinden, tarihteki daha vahim şartlardan dimdik çıktığı gibi bugün de bu bölücü terör belasından selametle çıkacağından zerre kadar tereddüdümüz yoktur” dedi.
   Grup üyeleri saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından olaysız şekilde dağıldı.
 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.