Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriye'de kurtuldu, Bursa'da kayboldu

Suriye’deki savaşta anne babasını kaybeden ve 1,5 yıl önce geldiği Bursa’da kaybolan Suriyeli Beşar’ı abisi her yerde arıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriye'de kurtuldu, Bursa'da kayboldu
  Suriye’deki savaştan kaçarak Bursa’ya yerleşen Beşar Hantomani, 1 hafta önce Bursa’da kayboldu. Psikolojik problemleri olan Beşar, evden gezmeye çıkıyorum diye ayrılarak bir daha dönmedi. Beşar’ın ev dönmemesi üzerine polise haber veren abisi Besim Hantomani, bir yandan da kardeşinin resminin bulunduğu broşürleri Bursa’nın işlek caddelerine asarak kardeşini bir an önce bulmaya çalışıyor. Eşi Lüceyin Hantomani ile sokak sokak gezerek üzerinde kardeşi Beşar’ın resimlerini asan Besim, yardımsever vatandaşlardan gelecek müjdeli haberi bekliyor. 
  Kardeşinin psikolojik rahatsızlığı olduğunu ifade eden abi Besim Hantomani, “Suriye’deki savaşta anne ve babamızı kaybettik, 1,5 yıl önce savaştan kaçarak Bursa’ya yerleştik. Kardeşim Beşar’ın psikolojik sorunları var, bir hafta önce evden dışarıya çıkıyorum diyerek ayrıldı. Bir daha da dönmedi. Hayatından endişe ediyorum. Eşimle birlikte kardeşimi sokak sokak gezerek üzerinde kardeşimin resminin bulunduğu broşürleri asarak arıyorum. Gören ve duyanların 05061606685 numaralı telefonu insaniyet namına aramalarını rica ediyorum. Kardeşimi bulabilmek için eşimle birlikte işten ayrıldım. Kirada oturuyorum. Zor durumdayım. Kardeşimin bir an önce bulunmasını istiyorum” dedi.
 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.