Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selçuk Türkoğlu'ndan Bursa Haber’e önemli açıklamalar

Bursa Haber’e konuşan İyi Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, vatandaşın partilerine büyük bir ilgi gösterdiğini söyleyerek, “Vatandaş bizi çağırıyor. Biz de vatandaşın taleplerine cevap vereceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2020 22:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2020 22:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Selçuk Türkoğlu'ndan Bursa Haber’e önemli açıklamalar

Haber: Özgür EKİNCİ

İyi Pati Bursa il Başkanı Selçuk Türkoğlu Bursa Haber Gazetesi’nin konuğu oldu. Gündeme ve yaptıkları çalışmalara dair açıklamalarda bulunan Türkoğlu, amaçlarını hem yerelde hem de yapıcı bir muhalefet anlayışını oturtmaya çalışmak olduğunu belirtti. Göreve geldiği günden beri yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade eden Türkoğlu şunları söyledi: “16 Ağustos’ta kongremizi gerçekleştirdik. Pandemi şartlarından dolayı kongre sürecimiz biraz uzun sürmüştü. Bu süreçte Bursalıların demokrasiyi, muhalefeti ve çok sesliliği özlediğini gördük. Biz şimdilik muhalefet partisiyiz. Önceliğimiz, milletin verdiği görevi layıkıyla yerine getirmek. Yapıcı bir muhalefet yaparak garibanın, mazlumun, kimsesizlerin kimsesi olmak. Millet ve memleket adına daha iyi şeyleri yapmak, yanlışında karşısında durmak zorundayız.”

SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ

“Milletin derdine derman olayı elbette oturarak yapamayız” diyen Selçuk Türkoğlu, “Salgına rağmen sahaya inmeye çalışıyoruz. Sokağa inip esnafı vatandaşı dinliyoruz. Sorunları eksikleri her platformda dile getirme gayreti içindeyiz. Biliyorsunuz Genel Başkanımız Meral Hanım da (Akşener) grup toplantılarındaki konuşmalarının bir bölümünü toplumun farklı kesiminden vatandaşa bırakıyor. Vatandaş sorununu daha rahat ifade ediyor. Bu uygulamanın bir ilk olması hasebiyle sunduğumuz çözümler vatandaş nezdinde daha iyi gerçekçi ve tutarlı oluyor. Bütün teşkilat olarak milelimizin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız. Gece gündüz hem vatandaşı dinliyoruz hem de içerde olası bir seçime en hazırlıklı parti olmak için çalışıyoruz” dedi.

NORMALLEŞMEYE İHTİYACIMIZ VAR

Son dönemde “Millet bizi çağırıyor” sloganını kullandıklarını belirten Başkan Türkoğlu, Milletin kendilerinden beklentilerinin fazla olduğunu söyledi. “Bu zorlu süreçte vatandaşın yanında olmak zorundayız” diyen Türkoğlu,  “Bunu içinde normalleşmeye ihtiyacımız var.  Kutuplaşmanın yerine konuşmaya, israfın yerine tasarrufa ve en önemlisi adalete ihtiyacımız var. Bir her zaman yanlışın karşısında olacağız. Türkiye’nin her alanda daha iyi olması için çalışmalarımız durmadan devam edecek” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.