Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Romanlar'da başkan değişti

Bursa’nın Yenişehir ilçesi Romanlar Derneği Başkanı Orhan Belikırıkoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle istifa etmesinin ardından yeni başkan Yıldırım Belikırıkoğlu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2014 20:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2014 22:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Romanlar'da başkan değişti
 Yapılan olağanüstü genel kurul ile göreve gelen Başkan Belikırıkoğlu, Yenişehirli romanları en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. Türkiye’de olduğu gibi Yenişehir'deki roman vatandaşlarında sorunu olduğunu ifade eden Belikırıkoğlu, amaçlarının ise en kısa zamanda bu sorunları en aza indirmek olduğunu söyledi.



Yeni yönetimi kutlamaya gelen Bursa Romanlar Derneği Başkanı Efkan Özçimen ise, Bursa Romanlar Federasyonu’nun kurulduğunu belirterek, "Yenişehir Romanlar Derneği başkanı arkadaşımızı Bursa Romanlar Federasyonunda da başkan yardımcısı yaptık.Şu an federasyon olarak BEBKA ve AB Projeleri yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde de Uluslararası Roman Festivali hazırlıklarımız var. Güzel işlere imza atmayı hedefliyoruz" dedi.

Yenişehir Romanlar Derneği'nin değişen yönetiminde ise Başkan yardımcısı Erhan Altınsoy, Sekreter Mesut Akçağır, Muhasip Emrah İbiş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fikret Ülgen, Kazım Kaya ve Ayhan Sağdıç yer alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.