Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi'de Dündar dönemi

Osmangazi’de belediye başkanlık yarışını, AK Parti tarafından ikinci kez aday gösterilen Mustafa Dündar büyük bir oy farkıyla kazanırken, ilçede büyük bir sevinç yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2014 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2014 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazi'de Dündar dönemi

Osmangazi’de tekrardan belediye başkanı seçilen AK Parti adayı Mustafa Dündar, ilk olarak merkez seçim ofisine gelerek seçmenleri ile birlikte sonuçları televizyon takip etti. Daha sonra AK Parti Bursa İl Başkanlığına geçen Dündar, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katılımıyla gerçekleştirilen kutlamalara katıldı. İl teşkilatındaki kutlamaların ardından havai fişek, meşale ve konfetiler eşliğinde merkez seçim bürosunun önüne gelen Dündar, kendisinin tekrardan başkan seçilmesiyle birlikte büyük bir mutluluk yaşayan yüzlerce Osmangaziliye seslendi.

Haşim İşcan Caddesindeki seçim bürosundaki konuşmasında, önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de kendisine büyük bir destek veren Osmangazililere teşekkürlerini sunan Dündar, “Osmangazi’de güzel bir 5 yılı geride bıraktık. Vatandaşlarımız verdikleri destekle bize bir 5 yılın daha kapıların açtı. İnşallah bu 5 yılı da geçtiğimiz dönemde ki gibi çok güzel bir şekilde geçireceğiz. Kazanan Osmangazi oldu” diye konuştu.

Seçim sürecinde Osmangazililerin kendilerine büyük destek olduğunu ifade eden Dündar, “Seçim sürecinde verdikleri desteği sandıklara da yansıttılar ve Osmangazi’yi 5 yıllığına daha bize emanet ettiler. Bu destek bizim Osmangazi’ye yaptığımız hizmetlerin karşılığıdır. Bizi artık yepyeni bir sorumluluk bekliyor. Bizlerde bu ağır sorumluluğun bilincindeyiz. Nasıl 5 yıl içerisinde bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirdiysek, bundan sonraki 5 yılda da getirmeye devam edeceğiz. Hizmetlerimizi daha da arttırarak Osmangazi’nin tüm mahallelerine, caddelerine ve sokaklarına taşıyacağız. Hedefimiz geride kalan 5 yılda temelini attığımız Osmangazi’nin üzerine geleceğin Osmangazi’sini inşa etmek. Bize destek olan olmayan, tüm Osmangazili hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.