Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhangazi'de cinayet

Orhangazi'de yolu kapatan odunlar yüzünden yeğeni ve ailesiyle kavga eden bir kişi bıçaklanarak öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2015 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2015 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orhangazi'de cinayet
 Olay, Orhangazi’ye bağlı Yeniköy’de geldi. Yusuf Huysal (56), evinin önünde bulunan ve yeğeni Alaattin Huysal’a (49) ait odunları, yolu kapattığı gerekçesi ile kenara taşımaya başladı. Hemen yanlarında oturan yeğeni Alaattin Huysal dışarı çıkarak, amcası Yusuf Huysal ile tartışmaya başladı. Alaattin Huysal’ın oğlu E.H’nin de (18) katıldığı tartışmanın büyümesi üzerine iki taraf arasında sopalı kavga çıktı. Kavgada Yusuf Huysal bıçakla yaralandı.

  OĞLU HASTANEYE KALDIRDI
  Ağır yaralanan Yusuf Huysal’ı oğlu Hasan Huysal kendilerine ait araçla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yusuf Huysal’ın duran kalbi doktorların müdahalesi ile yeniden çalıştırıldı. Ancak Huysal’ın kalbi bir süre sonra tekrar durdu. Yeniköy’de kendi yetiştirdiği sebze ve meyveleri pazarda satarak geçimini sağlayan 6 çocuk sahibi Yusuf Huysal kurtarılamadı. Eşi Binnaz Huysal ve oğlu Hasan Huysal ile diğer yakınları hastanede göz yaşlarına boğuldu. Huysal’ın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
  Jandarma, Alaattin Huysal ile eşi F. Huysal’ı gözaltına aldı. Firar eden çocukları E.H. ise arazide yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Huysal çifti tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, oğulları E.H. tutuklandı.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.