Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Necati Şahin'den kamyonculara arazi sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, kamyonculara 80 dönümlük yeni bir arazi sözü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2014 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2014 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Necati Şahin'den kamyonculara arazi sözü

Yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını yoğunlaştıran CHP Büyükşehir adayı Necati Şahin, beraberinde CHP İl Başkanı Metin Çelik ile birlikte Otosansit Sanayi Sitesi'nde kamyoncularla bir araya geldi. Türkiye Nakliyeciler Federasyonu Bursa Şubesi'nin yöneticilerini dinleyen Necati Şahin, kamyoncu esnaflarına da konuk oldu. Kamyonculara hitaben bir konuşma yapan Necati Şahin, nakliye işi yapan kamyonculara tahsis edilen yerin yetersiz olduğunu belirterek, “Maalesef şu anki büyükşehir belediye yönetimi gerek kamyoncular gerekse halk otobüsçüleri ve dolmuşçular olmak üzere hepsini öteki olarak görüyor. Belediye esnafın sıkıntılarını çözmek yerine onlara rakip olmak için elinden geleni yapıyor” dedi.

Hangi sorun olursa olsun çözüm için samimi ve ötekileştirmeyen bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu vurgulayan Necati Şahin, “Biz ötekileştirmeyen, samimi bir anlayışla bu göreve talibiz. Sizlerle güç birliği içerisinde aynı masa etrafında oturarak nakliye işi yapan kamyoncu kardeşimin, yolcu taşıyan minibüsçü kardeşimin ne sorunu varsa çözeceğiz. Göreve geldiğimizde ilk yapacağımız icraatlardan biri kamyoncu esnafına reva görülen binaları yeniden düzenleyip, 80 dönümlük bir araziyi siz yol emektarlarına tahsis etmek olacaktır. Elbirliğiyle, en modern haliyle bu bölgeyi Türkiye'ye örnek olacak bir merkez haline getireceğiz” diye konuştu.

Necati Şahin, Otosansit ziyaretinin ardından Gençosman'da Ayakkabıcılar Çarşısı'nda esnafla bir araya geldi. Ayakkabıcılar Çarşısı'nın eski günlerinden eser kalmadığını söyleyen Şahin, göreve geldiklerinde ivedi bir şekilde Bursa'nın eski ticaret merkezilerinden olan bu bölgeyi revize ederek canlandıracaklarını açıkladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.