Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mudanya Atatürk Ortaokulu, Bursa'yı temsil edecek

Her yıl ülke genelinde ortaokullar arasında yapılan 'Bu Benim Eserim' proje tabanlı matematik yarışmasında, Mudanya Atatürk Ortaokulu Bursa'yı temsil edecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2014 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2014 21:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mudanya Atatürk Ortaokulu, Bursa'yı temsil edecek
 Bu yılki öğretim yılında da bölge finaline yine matematik alanında projeler gönderen Atatürk Ortaokulu, daha önceki başarının bir tesadüf olmadığını sistemli çalışmanın sonucu olduğunu gösterdi. Ortaokullar arasında sıkı bir elemeye katılan Atatürk Ortaokulu, Bursa’yı temsil etmek üzere Eskişehir Bölge finali sergisine seçildi. Atatürk Ortaokul Müdürü Mustafa Yiğitvar, yarışmaya Milli Eğitim Bakanlığı'nın büyük destek verdiği ve geleceğin bilim adamlarının tespiti olarak baktığını söyledi. Yiğitvar, yarışmaya Atatürk Ortaokulu öğrencisi Recep Turan'ın Matematik öğretmeni Nihal Güngör rehberliğinde bir yılı aşkın sürede sıkı bir tempo ile hazırlandığını da sözlerine ekledi.



Bilimsel proje hazırlama kültürünün tabana yayılmasının hedeflendiği 'Bu benim eserim' proje yarışmasında bilimsel yöntem ve süreçlerden geçerek hazırlanmış projelerin belirlenen kriterler doğrultusunda yarışması amaçlanmakta olduğu ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.