Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP ve BBP adaylarından centilmenlik örneği

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Ekrem Alfatlı, Keles Belediye başkan adayı Emin Yalçın ile Keles’te MHP seçim bürosunu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2014 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2014 22:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP ve BBP adaylarından centilmenlik örneği
 Ziyarette, MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir ve Keles MHP Belediye başkan adayı Metin Tekin Yılmaz’la karşılaşan Alfatlı, Koçdemir ve Yılmaz’a seçim çalışmalarının hayırlı olması dileğinde bulundu.



Ekrem Alfatlı, farklı görüşler, farklı siyasi partiler olsa da hedef ve amacın aynı olduğuna işaret ederek, “Ama mesele Bursa olduğu zaman, Bursa’nın menfaatleri olduğu zaman, tüm siyasi kadrolarımızın göz ardı etmeksizin mücadele ettiğini hepimiz görüyoruz. Bu dostluk ve samimiyet ortamında birbirimizi abi kardeş olarak görüyoruz. 30 Mart’tan sonra Bursa’mıza kim seçilirse seçilsin, en iyi hizmeti vermememiz lazım. iki parti içinde tekrardan hayırlı olsun” dedi.

MHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, Alfatlı ve Keles adayının bu ziyaretinden çok memnun olduklarını ifade ederek, “Bursa’mız tarih boyunca birlik ve beraberliğin şehri olmuş bir kenttir. Burada her düşünceden insan barış ve kardeşlik içinde yaşamış. Farklı düşünebiliriz, farklı siyasal görüşlerimiz olabilir, ancak hepimiz bu memleket için hizmet etme gayreti içindeyiz. Tekrardan size de hayırlı olsun. 31 Mart günü kim seçilirse seçilsin Bursa için hayırlı olur inşallah” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.