Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meclis üyeleri, listelerini teslim etti

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, 2014 yerel yönetim seçimlerine yönelik çok önemli bir adımı daha geride bıraktı. Belediye meclis üyeliği listeleri, genel merkezin onayının ardından ilçe seçim kurulu başkanlıklarına teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2014 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2014 20:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Meclis üyeleri, listelerini teslim etti
 AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın 17 ilçe ve büyükşehir belediye meclislerini oluşturmak üzere aday gösterdiği 425 kişilik belediye meclis üyeleri listeleri bugün saat 14.00 itibarıyla seçim kurullarına teslim edildi. AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, belediye meclis üyeliği için partiye bin 200’den fazla başvuru yapıldığını, başvuru sahiplerinden 425’inin listelerde yer bulduğunu söyledi. Listelerin önce ilçe teşkilatlarında, ardından il teşkilatında istişare edildiğini bildiren Torun, bu görüşmelerin ardından genel merkezin listelere son onayı verdiğini aktardı.

Bu listelerin bugün itibarıyla seçim kurullarına teslim edildiğini bildiren AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, her ilçede oturan hemşehri gruplarının yanı sıra teknik donanımı olan, başkanların vizyonunu tamamlayacak ve partinin büyük önem verdiği yerel kalkınma hamlesine katkı koyacağına inanılan isimler üzerinde karar kılındığını ifade etti.

Torun, listelerin tüm Bursa’nın demografik yapısına yansıtmasına özen gösterildiğini, göçle büyüyüp gelişmiş ve güçlenmiş Bursa’nın bugünkü değerine değer katan her kesimin sesine ses olmaya gayret edildiğini dile getirerek, şunları söyledi:
“Bir büyük yerel kalkınma hamlesinin, yaşadığımız ilçeleri ve Bursa’yı partimizin ortaya koyduğu 2023 vizyonuna taşıma hedefindeyiz. Hepimize görev ve sorumluluk düşüyor. Listelerde ismi olmayanlar, ismi olanlardan bana göre daha büyük sorumluluk üstlenmiş durumda. Çünkü inanıyorum ki onlar; kimseye kızmadan, küsmeden, bir gün önce bu parti için nasıl fedakârca çalışıyor ve sokak sokak seçim çalışmasına destek veriyorsa, bugünden sonra da aynı fedakârlık duygusu ve parti sorumluluğuyla çalışmayı sürdürecek. Bizim partimizin görevlendirme işleyişi bellidir. Bu bir nöbet değişimi, bayrak yarışıdır. AK Parti Bursa teşkilatları, bugünden itibaren tüm adaylarını milletin terazisine koymuş, milletin güven ve teveccühüne mazhar olmak için de kapı kapı, fert fert seçim çalışmasını yoğunlaştırmış durumdadır. Artık tüm teşkilat mensupları olarak beraberce 30 Mart’ta yeni bir zafer yaşamaya hazırız. Göreceksiniz, bu kadrolar bir kez daha milletin güvenine mazhar olacak ve büyükşehirle birlikte 18 belediyede AK Parti bayrağını dalgalandıracaktır. Belediye meclis üyeliği listelerimiz, tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm adaylarımıza ve tüm Bursa’ya hayırlı olsun.”

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, belediye meclis üyeliği listelerinde başvuru yapmamış kimsenin bulunmadığını sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.