Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAKSİFED'den BUSİAD'a ziyaret

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (BUSİAD) yönetim kurulu, MAKSİFED yönetimini kabul etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2014 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2014 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MAKSİFED'den BUSİAD'a ziyaret
Marmara ve Kuzey Anadolu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyonu (MAKSİFED) Yönetim Kurulu, BUSİAD’ı ziyaret etti. Kültürpark içindeki BUSİAD Evi’nde gerçekleşen ziyarette, Türk iş dünyasının iki önemli sivil toplum kuruluşunun önümüzdeki dönem ortaklaşa hayata geçirebileceği projeler üzerinde fikir alışverişi yapıldı. Geçen dönem MAKSİFED başkanlığı görevinde bulunan BUSİAD Başkanı Günal Baylan, ziyarette yaptığı değerlendirmede, Bursa ve Türkiye ekonomisine katkı koymaya çalıştıklarını söyledi. Önceki dönemde başlayan projelerin takibini yapmakla birlikte, Bursa’ya vizyon katacak yeni fikirler üzerinde de çalıştıklarını anlatan Baylan, BUSİAD ve MAKSİFED gibi kurumların projeleriyle toplumda her zaman ön planda olduğunun altını çizdi. BUSİAD Başkanı Günal Baylan, “Bizlerin daha da aktif olması lazım. Sivil toplum kuruluşlarının ekonomiye ciddi manada yön verme gücü var. Belirlediğimiz hedeflere ulaşabilmek için yeni projeler üretmeliyiz. Örneğin yeni otoyol, Bursa’nın çehresini değiştirecek bir proje. Bu projeyle birlikte kentimizin ileriye dönük vizyonu ne olacak’ veya ‘ne olmalı’ konusunda bir çalışma yapacağız” dedi.
MAKSİFED Başkanı Bahadır Özgün ise, federasyonun kurucu üyesi olan BUSİAD’ın çalışmalarının büyük önem taşıdığını söyledi. BUSİAD’ın yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyen Özgün, “Bursa ve Türkiye ekonomisi için döneminizde çok başarılı çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz” diye konuştu.
5 Nisan 2014 tarihinde MAKSİFED’in kuruluşunun 10. yılını kutlayacaklarını vurgulayan Özgün, federasyona yeni üye alımı için çalışmalar yaptıklarını da kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.