Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kursu bitirdiler, işe girdiler

Bursa'da, İş-Kur'un bir marketler zinciriyle açtığı kursta başarı gösteren 275 kursiyere sertifikaları teslim edildi. Kursiyerler, alışveriş merkezlerinde istihdam edilecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2013 21:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2013 22:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kursu bitirdiler, işe girdiler
 Merinos AKKM’de düzenlenen basın toplantısında, perakende sektörüne kalifiye eleman yetiştirme maksatlı proje kapsamında 450 saatlik eğitimi başarı ile tamamlayan 275 kişiye sertifikaları verildi. Programa Bursa Valisi Münir Karaloğu, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, İş-Kur Bursa İl Müdürü Kasım Tilki de katıldı.



Bundan sonra “Her işi yaparım abi” döneminin bittiğini vurgulayan Vali Karaloğlu, “Bu devirde her işi yaparım diye bir durum artık kalkmıştır. İşsizlerin meslek eksikliği ciddi bir mesele olarak karşımız çıkmakta. Bu eksikliği giderebilmek için değerli iş adamlarımıza buradan çağrıda bulunuyorum. Ödenekle ilgili hiçir sorunumuz yok, vasıflı eleman ihtiyaçlarınızı gibi bu tür projelerimizle karşılayabiliriz. Bizlere sadece yüzde 50 istihdam garantisi verin. Bakanımız Faruk Çelik bizlere bu konuda açık çek verdi. Biz desteğe hazırız. Son olarak kursiyerlerin tamamını işe alarak Bursa ekonomisine ne kadar sahip çıktıklarını gösteren firmamızı tebrik ediyorum” diye konuştu.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.