Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İznik'te AK Parti binasına saldıran şüpheli yakalandı

İznik ilçesinde, AK Parti teşkilatının seçim araçları ve parti binasına boyalı saldırı gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheli yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2014 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2014 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İznik'te AK Parti binasına saldıran şüpheli yakalandı

26 Şubat Çarşamba gecesi saat 03:00'de, AK Parti İznik teşkilatının Mahmut Çelebi Mahallesi’ndeki parti binası ve önünde park halindeki üç seçim aracına sprey boyalarla hakaret içerikli yazılar yazıldı. Polis, 3 bin metrekare alanda bulunan işyeri ve bankaların güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntüleri inceleyen ekipler, o gece geç saatte kameraların açısına giren ve şüpheli görülenlerin ifadelerine başvurdu. Çapraz sorguya çekilen 6 şüpheliden S.Ü. (23) adlı genç, çelişkili ifadeler verince yakayı ele verdi. Emniyette suçunu itiraf eden S.Ü, alkol aldığını ve pişman olduğunu söyledi.

İfadesinde, yaşanan güncel siyasi olaylardan etkilendiğini belirten S.Ü’nün, "O gece alkol almıştım. Kendimde değildim. Medya ve sosyal paylaşım sitelerinde çıkan haberlere öfkelenip arabaların üzerine ve parti binası camına sprey boya ile yazılar yazdım. Çok pişmanım. AK Parti yöneticilerinden özür diliyorum" dediği öğrenildi.

Savcılığa sevk edilen S.Ü, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

FACEBOOKTA PAYLAŞTI

Saldırıyı yapan S.Ü, saatler sonra saldırıyla ilgili sitelerde çıkan haberleri facebook hesabında paylaştı. S.Ü, sosyal paylaşım hesabından paylaştığı haberlerde ilginç yorumlar yaptı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.