Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMO Bursa Başkanı Akyıldız: İşbirliğine hazırız

Kent yapılanmasında olabilecek her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade eden İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, Bursa için artık hataya yer olmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2014 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2014 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İMO Bursa Başkanı Akyıldız: İşbirliğine hazırız
 Birleşik Akademik Odalar Birliği’nde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nde gerçekleşen ziyarette, İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız’ın yanı sıra, CHP Osmangazi Belediye Başkanı Erkan aydın ve İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu. Kent yapılanmasında olabilecek her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade eden İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, Bursa ve Osmangazi İlçesi’ne yönelik yapılması planlanan projeler ile kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi. Yerel seçim sürecinde tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını belirten Akyıldız, "Sağlıklı bir kent yapısı oluşabilmesi için seçilecek yerel yönetimlerin mutlaka Akademik Odalarla birlikte ortak akıl oluşturması gerekir. Odamızın seçim sürecinde de söylediğimiz gibi, bizler kent yapılanmasında olabilecek her türlü işbirliğine hazırız. Amacı hizmet etmek olan her yönetimin yapacağı projelerde bizlerle fikir paylaşımı yapması gerektiği düşüncesindeyiz" şeklinde konuştu.



Yerel yönetimlerin kar amaçlı projeler üretmemesi gerektiğini ifade eden CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ise, Bursa’da yapılan projelerde yeteri kadar hata yapıldığını dile getirerek, "Mevcut yönetimler sonunu düşünmeden birçok projede hata yaptı. Bunun en önemli örneği de Doğanbey TOKİ’dir. Bu yapı bize neyi yapmamamız gerektiğini açıkça göstermiştir. Biz bu zamana kadar ki süreçte yerel yönetimlerin akademik odalarla ortak akıl kurmadığı ve bu sebepten yanlışların ortaya çıktığını gördük. Göreve seçilmemiz durumunda böyle bir soruna imkân vermeyeceğimizi açıkça belirtmek istiyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.