Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İçki aleminde arkadaşını öldürdü

Orhangazi-Yalova sınırındaki küme evlerde içki alemiyle doğum gününü kutlamak için bir araya gelen 4 şahıs arasındaki tartışma kanlı bitti.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2014 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2014 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İçki aleminde arkadaşını öldürdü
 Yaş gününü kutlayan şahıs, çilingir sofrasında birlikte oturduğu Azeri asıllı arkadaşını tüfekle öldürdü. Evdeki diğer iki kişi ise kaçarak kurtuldu. Jandarmanın cinayetten saatler sonra çelik yeleklerle girdiği evde sızmış halde bulunan zanlı, kimseyi öldürmediğini söyledi.
Olay, Yalova’nın Sugören köyüne bağlı Yalova Bursa il sınırındaki Küme Evler mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre çiftlik evinde yalnız kalan F.D., dün 59. yaş gününü kutlamak üzere 3 arkadaşıyla birlikte eve geldi. Komşular, saat 14.00 sıralarında eve gelen şahıs ve arkadaşlarının içki sofrası kurup kutlama yaptıklarını söyledi. Evden yaklaşık 2 saat sonra silah sesleri duyulmaya başlandı. Aralıklarla saatlerce devam eden silah seslerinin ardından akşam saat 23.00 sıralarında kutlama yapılan evden kaçtıklarını söyleyen 2 kişi, 155 hattından polisi aradı. Olay yerine gelen Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Azeri ve Gürcü asıllı L.E. (30) ve N.M. (30) ile Küme Evler girişinde buluştu. Korkmuş durumda polise sığınan şahıslar, evdeki F.D.'nin 40 yaşındaki Azeri asıllı arkadaşları R.A.’u tüfekle öldürdüğünü ve kendilerinin de kaçarak kurtulduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.