Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Grafik Tasarımcılar Derneği genel kurulu toplandı

Bursa Grafik Tasarımcılar Derneği ilk Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2014 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2014 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Grafik Tasarımcılar Derneği genel kurulu toplandı

            4 Kasım 2013 tarihinde 7 kurucu üye tarafından kurulan Bursa Grafik Tasarımcılar Derneği ilk olağan genel kurul toplantısını düzenledi. Mevcut başkan Serkan Beyoğlu ve ekip arkadaşları ile yeni yönetim kurulu listesi tekrar seçildi. Buna göre Başkan Serkan Beyoğlu, Başkan Yardımcısı Gülnur Gerçekçi, Sayman Adem Durmuş, Genel Sekreter Tolga Çakmaklı ve Üye olarak Hüseyin Seven asıl yönetim kurulu üyeleri oldu. Denetim Kurulu asıl üyeler ise Faruk Kuruçam, Onur Avcı ve Elif Sevim Mete'den oluştu. Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise Emine İclal Şenyavaş, Atakan Şimşirli, Burhan Geçer, Mustafa Albayrak ve Salih Özak, Denetim Kurulu yedek üyeleri Aslı Demir, Ceren Uygun ve Yusuf Pars'tan oluştu.

            Divan Başkanlığını deneyimli gazeteci Tayfun Çavuşoğlu'nun yaptığı toplantıda başkan Serkan Beyoğlu “Ben bu yola çıktığımda yanımda birkaç meslektaşım vardı. Şimdi üyelerimiz ve yönetim kurulumuz ile yaklaşık 40 kişilik bir ekibiz. Amacımız meslektaşlarımız ile birlik ve beraberlik içinde mesleğimiz ile ilgili faaliyetler düzenlemek. Bursa'da grafik tasarım mesleği ile ilgilenen herkese ulaşmak. Mesleğimizin ilkelerini ve prensiplerini belirlemek, meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak ve her türlü dayanışmayı sağlamak.” diye konuştu.

            Kapanış konuşmasını yapan Başkan Serkan Beyoğlu, yeni Yönetim Kurulu'nun derneğe ve Bursa'ya hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.