Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görükle ve Balkan mahallelerine seçim ofisi

Nilüfer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Görükle’de Meclis Üyesi Adayı Ali Kızılkaya, Balkan Mahallesi’nde ise Meclis Üyesi Adayı Naci Kale ile birlikte yürüteceği seçim ofislerinin açılışını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2014 20:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2014 22:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Görükle ve Balkan mahallelerine seçim ofisi
 CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Nilüfer’de açtığı seçim ofislerine yenilerini ekledi. Bozbey ilk olarak Görükle’de Meclis Üyesi Adayı Ali Kızılkaya ile birlikte seçim çalışmalarını yürüteceği seçim ofisini açtı. Açılışa CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, muhtarlar, meclis üyeleri ve adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Coşkulu kalabalığın bulunduğu alanda açılış konuşmasını Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin yaparak, Görükle halkından Başkan Bozbey’e destek vermelerini istedi.



Yoğun kalabalığın tezahüratları arasında kürsüye çıkan Mustafa Bozbey, 20 gün sonra seçimde halkın vicdanının sesini dinleyeceğini belirterek, “Sandıkla aranıza girmek haddime değil. Ama eminim, orada, 15 yıllık dostluğumuzun hatırı var diyeceksiniz. Ben, hangi partiden olursanız, hangi görüşü desteklerseniz destekleyin, gelin Nilüfer’i şimdiye kadar olduğu gibi, yine beraber yönetelim diyorum. 30 Mart’ta sandıktan, 15 yıldır emek emek, birlikte dokuduğumuz Nilüfer’e yakışan bir sonuç çıkacak. Doğma büyüme Nilüferli, kendimi bildim bileli Nilüfer’e aşık biriyim. Sizlerle acıyı da tatlıyı da, doğumu da düğünü de, hatta ölümü de paylaşıyoruz. Seçim çalışmaları nedeniyle köy köy, mahalle mahalle sahadayım. Gördüğüm bir şey var ki, Nilüferli beni bağrına basıyor. Birileri ne derse desin, ilk günkü kadar heyecanlı, ilk günkü kadar enerjik, ilk günkü kadar, hatta daha fazla hayallerle doluyum, hedeflerle doluyum” dedi.



Görükle’nin, Nilüfer Belediyesi’nin proje ve hizmetleriyle kente yaklaştığını, gözbebeği olduğunu açıklayan Bozbey, “Görükle bize, renkli bir yelpazeden, ortak kültür oluşturmanın örneğini sunuyor. Biz, Nilüfer Belediyesi olarak projelerimizle, hizmetlerimizle, düzenlediğimiz etkinliklerle, insanlarımız arasındaki kaynaşma ruhunu güçlendirmeye özen gösteriyoruz. Hatta ve hatta, dünyanın bir ucundan öbür ucuna kardeş şehirlerimizle, barışı, kardeşliği dünyaya haykırıyoruz. Evrensel mimari anlayışıyla yapacağımız bu merkez, gelecek kuşaklara da armağan edeceğimiz, anıtsal bir yapı olacaktır. Bizim hedefimiz, birileri gibi özgür sesleri susturmak, yaşam çemberini daraltmak değil. Buradan gençlerimize bir müjde vermek istiyorum. Gençlerin maddi zorluklarla okuduklarını biliyorum. Kıt kanaat geçinerek okumaya çalışıyorlar. Gençlerle yaptığımız toplantılarda dediler ki: “Başkanım çoğumuz aç açına okula gidiyoruz. Bu konuda bizim için ne yapabilirsiniz?” Gençler, sevgili gençler, bundan böyle her sabah çorba kazanları sizler için kaynayacak. Tek kuruş ödemeden, sıcak çorbalarınızı içerek okula gideceksiniz. Öğrencilerimiz, bundan böyle, çamaşır derdi de yaşamayacak. Gençlerimiz, çok yakında, kendilerine hizmet verecek çamaşırhaneye kavuşacak” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Bozbey ve beraberindekiler seçim ofisinin açılış kurdelasını kesti.



Bozbey’in daha sonraki durağı Balkan Mahallesi oldu. Çoğunluğu göçmenlerden oluşan bölgede vatandaşlar Bozbey’e sevgi gösterilerinde bulundu. Kendisinin yola çıktığında parti ayrımı yapmadan hizmet ettiğini ifade eden Bozbey, “Ben kimseye öteki gözüyle bakmadım. Bu yönetim anlayışıyla mutlu bir Nilüfer oluşturduk. Nilüfer alt yapısıyla, park bahçeleriyle, kültür evleriyle, spor merkezleriyle, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla Türkiye’nin örnek bir kenti oldu” diye kaydetti.



Konuşmaların ardından Bozbey ve beraberindekiler ofisin açılış kurdelasını kesti.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.