Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Geçit'in çehresi hızlı renle değişecek'

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2015 yılında tamamlanacak olan hızlı tren projesinin Geçit Mahallesi’ni Bursa’nın en önemli noktalarından biri haline getireceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2014 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2014 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Geçit'in çehresi hızlı renle değişecek'

Seçim çalışlarını hızıyla sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Dündar, Bursa’nın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Geçit Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Hızlı bir gelişim gösteren Geçit’in kendine özgü bir yapısı ve kendine has birtakım meseleleri olduğunu ifade eden Dündar, “Geçit, Osmangazi Belediyesi olarak önemsediğimiz bölgelerimizden bir tanesi. Alt yapı çalışmaları ve yeni yapacağımız çalışmalar ile bölgenin daha planlı büyüyüp gelişmesine imkan sağlıyoruz. Geçit’teki yeni yapılaşmaların olduğu bölgede asfalt çalışmalarımızı yaptık. Şuan kaldırımlar konusunda çalışmalarımız sürüyor. Yeni park projelerimiz var. Kamulaştırma meselesini çözüme ulaştırdığımız an parklarımızı mahallemize kazandıracağız. Bu sene içerisinde kamulaştırmaları bitirerek parklarımızı inşa edeceğiz” dedi.

Geçit’in birkaç yıl içerisinde Bursa’nın en cazip merkezi haline geleceğini ifade eden Başkan Dündar, “2015 yılında tamamlanacak olan hızlı tren projesi buraya bir hareket kazandıracak. Hızlı tren tamamlanınca Bursaray’da bölgemize kadar gelecek. Hızlı trenin gelmesiyle birlikte bölge ister istemez bir değişim yaşayacak. Bu değişimi hep beraber yapacağız” diye konuştu.

Geçit Mahallesi Muhtarı Ahmet Yılmaz’ın, diğer belediye başkan adaylarının Geçit’e havaalanı getirecekleri vaadinde bulunduklarını söylemesi üzerine, Başkan Dündar, “Onlar söyleyebilir. Yıllardır tek yaptıkları şey laf zaten. Ancak, biz yapamayacağımız şeylerin sözünü vermeyiz. Ben yapamayacağım işlerin sözünü vermem, yapabileceğim şeyi söylerim. Geçit’e havaalanı yaparız demek bize yakışmaz. Çünkü yapılamayacak şeyler konusunda vatandaşımıza vaatlerde bulunmak bize uymaz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.