Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Çırakoğlu: "Kaçak Fırınlar Kapatılsın"

Bursa Haber Gazetesi’ne konuşan Bursa Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Çırakoğlu, en büyük sorunun kaçak fırınlar olduğunu söyleyerek, “Yetkililerden bu konunun çözülmesini talep ediyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2021 23:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2021 23:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Çırakoğlu: "Kaçak Fırınlar Kapatılsın"

HABER: ÖZGÜR EKİNCİ

Bursa Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Çırakoğlu, Bursa Haber Gazetesi’nin konuğu oldu. Salgın döneminde yaşadıkları sıkıntılardan bahseden Çırakoğlu, bakanlığın belirlediği hijyen koşullarını büyük hassasiyet içinde bütün üyelerine ilettiklerini söyleyerek, “Zaten sektörümüz direkt hijyen koşullarlarında hizmet yapıyor. Pandemi ile birlikte var olan temizlik önlemlerini daha da artırdık. Bütün işletmelerimiz de bu konulan kurallara uydu. Bu bizim için sevindiren bir durum oldu” dedi.

EKMEĞE ZAM

Yeni yılda yapılan ekmek zammına da değinen Başkan Çırakoğlu, “Zammı ben de dahil kimse sevmez. Önceki yıl zam yapmadık çünkü kendi cebimizden karşıladık. Ancak hammaddeye, enerjiye, çalışanların maaşına zam geliyor. Biz de artan maliyetlerden dolayı bu sene zam yapmak mecburiyetinde kaldık. Takdir edersiniz ki her şey artarken ekmeğin sabit kalması düşünülemez.”

EN BÜYÜK SORUN

Bursa için Ankara’dan taleplerinin de olduğunu söyleyen Mustafa Çırakoğlu, şunları söyledi: “Vatandaşı dinlemelerini istiyoruz. Bursa’da her şeyiyle büyük ve güçlü ve dinamik bir şehir. Bu şehrin en büyük sorunlarında birisi kaçak fırınlar. Kaçak fırınlar yüzünden insanlar kayıt dışına yöneliyor. Bu şekilde vergisiyle her şeyiyle düzgün çalışan insanlar cezalandırılıyor. Hırsıza pirim vermememiz gerekiyor.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.