Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esgin: Nilüfer'i dünya kenti yapacağız

Akçalar ve Fadıllı mahallelerinde vatandaşların sıkıntılarını dinleyen AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, “Nilüfer’i 64 mahallesiyle dünya liginde bir kent yapacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2014 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2014 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esgin: Nilüfer'i dünya kenti yapacağız

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, Akçalar ve Fadıllı’da vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar esnafını gezerek sıkıntılarını dinleyen Dr. Esgin’e vatandaşlar, taleplerini dile getirdi. Yaşlısından gencine herkese selam vererek projelerini anlatan Dr. Esgin, Nilüfer’in 31 Mart sabahında istikrara uyanacağını söyledi. Eline küreği alarak fırından ekmek çıkartan Dr. Esgin, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Kapı kapı gezdiği esnafla tokalaşan Dr. Esgin, kahvehanelerde vatandaşlarla çay sohbetleri yaptı. Akçalar ve Fadıllı’nın hizmet almayışından yakınan vatandaşlara Dr. Esgin, Nilüfer’in eşit ve adil hizmetle buluşacağını müjdeledi. Fadıllı’daki BUSKİ çalışmalarını yerinde inceleyen Dr. Esgin, muhtarla birlikte yeni yapılan köy misafirhanesini de gezerek bilgi aldı.

Nilüfer’in 64 mahallesini karış karış gezdiklerini anlatan Dr. Esgin, “Bugün Akçalar ve Fadıllı’dayız. Nilüfer, ekonominin, sanayinin, üniversitenin, stratejik sektör tarım ve potansiyel bir turizm kenti. Akçalar ve Fadıllı bizim için son derece önemli. Fadıllı sebze ve kara incirde son derece stratejik öneme sahip eski bir köyümüz. Güzel insanları olan bir mahallemiz. Biz yakından tespit ettik. Muhtarımız da burada. Büyükşehir Belediyesi'nin altyapıyla ilgili yaptığı çalışmalar son noktaya gelmiş durumda. Köy konağımızdaki çalışmaları yakından gördük. Merkezi hükümet, büyükşehir ve yerel yönetimimiz hep birlikte Nilüfer’in 64 mahallesine adil şekilde hizmeti götürme çaba içinde olacağız” dedi.

Nilüfer’in 31 Mart’ta istikrara uyanacağını kaydeden Dr. Esgin sözlerini şöyle sürdürdü:

“Akçalar’a pazar yeri yapılıyor. Vatandaşlarımızın bunun üzerinin kapatılması yönünde bir talebi oldu. Biz buna başımız gözümüz üstüne dedik. Tabii parkla, çevreyle ilgili sorunlarımız var. Bu ihmal edilmişlik sürecini bitireceğiz. 31 Mart sabahına Nilüfer’in 64 mahallesi hizmetlerimizle buluşturmak için her türlü gayret içinde olacağız. Fadıllı’nın sulama ile ilgili meselesi için ise DSİ ile görüşüyoruz. Çabalarımızı sürdüreceğiz. Sorun nereden kaynaklanırsa kaynaklansın, çözüm nerede olursa olsun, 31 Mart’tan itibaren olandan da olmayandan da sorumlu bir belediyecilik anlayışıyla hizmete talibiz. Problem büyükşehirde, merkezi hükümette ya da yerel yönetimde olabilir. Biz bu meselelerin çözümü için mücadele edeceğiz. Nilüfer’i 64 mahallesiyle dünya liginde bir kent yapacağız. Fadıllı ve Akçalar’daki dost ve hemşerilerimize teşekkür ediyor, her zaman onların yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum”.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.