Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erkan Zorba: Osmangazi Bursa’nın lokomotifi

İyi Parti Osmangazi İlçe Başkanı Erkan Zorba, ‘İyi Parti zorluklarla mücadele için kurulmuş bir parti. Osmangazi Bursa’nın lokomotif olan ilçesi. Biz tecrübeliyiz. Osmangazi’yi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 23:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2023 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erkan Zorba: Osmangazi Bursa’nın lokomotifi

HABER: FAİK EMRE DAĞLI

Başkan  Zorba Bursa Haber Gazetesi’ne konuk oldu. Seçim sürecini değerlendiren Zorba, partinin çalışmalarına ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. 4 Aralık 2022 tarihinde yola çıktıklarını belirten Zorba, ‘Osmangazi, Bursa ve ülke bizim büyük sevdamız. Bu yolun zorlu geçeceğini biliyoruz. Zoru seven bir ekibiz. 29 Ocak’tan sonra faaliyetlere başladık. Öncelikle mahallelere programlar başlattık. Sahaya indik yönetici arkadaşlarımızla beraber. Kadın kollarımızın yapmış olduğu faaliyetler sürekli devam ediyor. Deprem felaketinden sonra faaliyetleri bir dönem askıya aldık. Elimizden geldiği kadar deprem bölgesine sürekli yardımlarda bulunduk. Çok iyi bir teste tabi tutulduk. ‘İyi’ ailesi çok büyük yardımlarda bulundu. Biz Osmangazi İlçe olarak desteği veremeye devam edeceğiz’ dedi.

SANDIKLARA HAKİM OLACAĞIZ

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimin güvenlik açısından en hassas noktalarından olan sandık görevlilerine ilişkin Zorba, ‘Osmangazi ilçemizde 1891 sandık sayısı var bugünkü resmi sayımıza göre.  Ama deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız için sandık sayıları değişecektir. Sandıklara hakim olacağız. Seçime hazırız. Sandık eğitimini tekrardan vereceğiz. Ama sandık görevlileri bugüne kadar hepsi eğimden geçirildi’dedi.

OSMANGAZİ’Yİ YAŞAYACAĞIZ

Zorba, ‘Biz yola çıkarken zorlukların farkındaydık. İyi Parti zorluklarla mücadele için kurulmuş bir parti. Osmangazi Bursa’nın lokomotif olan ilçesi. Biz tecrübeliyiz. Osmangazi’yi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Osmangazi’yi yaşamak gerekiyor bizde yaşayacağız. Genel merkez Osmangazi’ye çok iyi bakıyor. Siyasette Osmangazi ilçesi çok önem arz eder. Daha da yukarıya çıkaracağız Osmangazi’yi. Genel başkanımızın Osmangazi ile ilgili çok naif düşünceleri var. Kendisi takip eder bütün çalışmaları’ dedi.Zorba şunları söyledi:’ Dağ bölgesindeki uzak olan ilçelerimizin kumanya tedarikini kendileri tedarik edecekler ama biz sandık görevlisi arkadaşlarımızın kumanyasını tek elden dağıtacağız. İl başkanımız bunları düşündü ve bütün merkez ilçelerdeki kumanya dağıtımı tek elden yapılacağını bildirdi. Bizde bu açıklamadan sonra rahatladık. 85 kişilik yönetim kurulu üyesi arkadaşımız var. Her mahalleden birer yönetici alma düşüncesini gerçekleştirdik. Her mahallenin temsil edilmesine dikkat ettik. Hep bu önem arz ettiğimiz biçim. Spor kamuoyundan arkadaşlarımızla bu yola çıktık. Bundan da oldukça memnunuz’ dedi.

BURSASPOR’A SİYASET DEĞMEMELİ

Bursaspor denildiğinde duygularımız kabarıyor diye ifade eden Zorba, ‘Bursaspor’un sahipsiz olduğunu düşünüyoruz. Haksızlığa maruz kalan bir takımdır. Bursaspor’a siyaset değmemeli. Herkesin ortak değeri olmalı. Biz bu takımın aşığıyız. Bursaspor eski günlerine en kısa zamanda dönecektir’ dedi.

LİDERLİĞE OYNAYAN BİR EKİBİZ

Zorba, ‘Şimdi bizim Bursa siyasetine renk katacağını düşündüğümüz bir uygulama içine giriyoruz. Milletvekili aday adayı listeleri 2 Nisan’da ön seçim ile belirlenecek. Bursa’da çok önemli bir nokta.İl başkanımız her ilçeye ön seçim için birer sandık konulacak. Bu da bizler için çok önem arz ediyor. Üyeye sormak başlıca bir mesele. Bin 25 bin insanımızın belirleyeceği bir süreç olacak. Liderliğe oynayan bir ekibiz. Her şeyin daha iyi olması için yola çıktık her şeyin daha iyi olması için mücadele ediyoruz. Ülke daha yaşanabilir bir ülke olsun. Hersey daha iyi olsun. Tek kale maçın bitecek. Az kaldı’ dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.