Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edebali: Uyanık olmalıyız

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, “Uyanık olmamız gerek. Bu bir istiklal mücadelesi ve mutlaka başarıya ulaşmalıyız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2014 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2014 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edebali: Uyanık olmalıyız

AK Parti Mehmet Taner Eke’nin Yeşil Türbe’nin hemen yanındaki seçim ofisi törenle hizmete girdi. Törene AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Adayı Recep Altepe, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte çok sayıda teşkilat mensubu ve vatandaş katıldı. AK Partililer, Büyükşehir Belediyesi’nin Hocataşkın Mahallesi’nde yeniden restore ettirdiği Fazlullah Paşa Mescidi’nin açılış töreninden sonra halkı selamlayıp yürüyerek seçim ofisine geldiler. İlk konuşmayı yapan Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Mehmet Taner Eke, katılım için herkese teşekkür etti.

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ise, çok önemli bir seçim arifesinde bulunduklarını hatırlatıp, tüm güçleriyle çalışarak millete hizmet yolunda başarıya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Bursa’nın bu seçim sonrasında bir bütün olarak hizmet almaya başlayacağını hatırlattı. Altepe, AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali’yi, “Yıldırım onunla çok şey kazanacak. Yıldırım’a donanımlı ve konusunda uzman bir başkan geliyor” açıklamasını yaptı.

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali de, katılımcılara, özellikle son günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi hedef alan saldırıları hatırlatıp, “Uyanık olmamız gerek. Bu bir istiklal mücadelesi ve mutlaka başarıya ulaşmalıyız. Ülkemizin geleceği adına bu seçimin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ona göre çalışıyoruz” diye konuştu.

Edebali, milletin hizmetkarı sıfatını kazanmanın büyük bir lütuf olduğunu da vurgulayarak, “Halkımıza hizmet etmenin ne kadar kutsal bir görev olduğunu biliyoruz. Teveccüh gösterirlerse inşallah 30 Mart’tan sonra ilçemizi milletimizle birlikte yöneteceğiz” dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ise, Bursa’daki 18 belediyeyi birden kazanacaklarını yineledi. Özellikle Yıldırım’daki oy oranını artıracaklarını söyleyen Torun, “Millet tercihini yaptı. Hizmetin ne olduğunu, belediyeciliğin ne olduğunu gördü. İnşallah 30 Mart’ta sandıklardan yine AK kadrolar çıkacak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından M. Taner Eke’nin seçim ofisinin kurdelesi kesildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.