Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dündar'a ziyaretçi akını

Osmangazi’de üst üste ikinci kez seçimleri kazanan ilk belediye başkanı olarak tarihe geçen Mustafa Dündar’ın makamı, hayırlı olsun ziyareti için gelen bürokrat, sivil toplum örgütleri, partililer, muhtarlar ve vatandaşların akınına uğruyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2014 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2014 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dündar'a ziyaretçi akını

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın önceki günkü konukları Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Koçdemir, CHP eski Milletvekili ve Demiryolu Sevdalıları Derneği Başkanı Kemal Demirel, Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Sait Ergen ve dernek üyesi muhtarlar, Bursa Mahrukatçılar Odası Başkanı İbrahim Kurt ve yönetim kurulu üyeleri, Tuzpazarı Pazaryeri Dernek Başkanı Erol Çağlayan, çeşitli dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları, AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları ile, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini oldu.

Dündar, Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın da yer aldığı, AK Parti Osmangazi ilçe teşkilatının ziyaretinde yaptığı konuşmada, “30 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlarımız bize olan güvenini sandığa yansıtarak, bizlere bir 5 yıl daha Osmangazi’ye hizmet etme görevi verdi. Biz de bu görevi en iyi şekilde yerine getirebilmek için çalışacağız. Osmangazi’de, iktidarıyla, muhalefetiyle son derece seviyeli bir seçim süreci geçirdik. Vatandaşlarımız tercihlerini bizden yana, hizmetten yana kullandı. Temel atma dönemi olarak kabul ettiğimiz 5 yıllık döneminin ardından, modern ve yaşanabilir bir Osmangazi’yi inşa etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çalışmaları yaparken, katılımcı yönetim anlayışımızın bir gereği olarak, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da, vatandaşlarımızın ve STK’ların görüşleri doğrultusunda projeler geliştirip, onlarla birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.