Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dev otopark hizmete hazır

Osmangazi Belediyesi tarafından, şehir içi trafiğin en yoğun yaşandığı Altıparmak bölgesine inşa edilen Aktarhüssam Katlı Otoparkı’nın inşaatı tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2015 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2015 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dev otopark hizmete hazır
  Osmangazi Belediyesi’nin Altıparmak’ta inşa ettiği Aktarhüssam Katlı Otoparkı, Bursa’nın kanayan yarası haline gelen otopark sıkıntısına merhem olacak. Toplam 11 bin 551 metrekare alana, 2 katı yeraltında olmak üzere 8 katlı olarak inşa edilen 347 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlanarak açılışa hazır hale geldi. Altıparmak civarındaki trafik sıkışıklığı ve park sorununa çözüm olacak olan otopark, önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle birlikte Bursalıların hizmetine sunulacak.
  Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, trafik sorununa kalıcı çözümler üretmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Göreve geldiğimizde hedeflediğimiz 5 yılda 5 otopark projesini, 5 yılda 10 otoparka çıkardık. İnşa ettiğimiz otoparklar ile Osmangazi’nin mevcut otopark alanına ise bin 200 araçlık destek sağladık. Şimdi de 347 araçlık Aktarhüssam Katlı Otoparkı’nı ilçemize ve kentimize kazandırıyoruz. 2 milyon 563 bin lira kamulaştırma bedeli ödeyerek inşa ettiğimiz otoparkımızda çalışmalar sona erdi. Katlı otoparkı önümüzdeki günlerde, düzenleyeceğimiz törenle hizmete açacağız. Altıparmak'taki trafik ve otopark sorununun çözümüne önemli bir katkı sağlayacak olan otopark şimdiden hayırlı olsun” dedi.
 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.