Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Değişim şart!

TDP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şişli Bursa Haber’e konuştu. Başkan Şişli, ‘Partimiz Türkiye’de değişimin şart olduğunu gençlerle kadınlarla öncelikli olarak eşit şartlarda hukukun üstünlüğünü benimseyen bir ilkeyi benimsiyor’ ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2022 22:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2022 22:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Değişim şart!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şişli Bursa Haber Gazetesi’ne konuk oldu. Partinin çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şişli, ‘Türkiye Değişim Partisi bir vatan sofrası kurmaya geliyor. Türkiye’de siyasetin çok zor şartlarda yapılabilmesi ve bu zorluklar içerisinde iktidarın başarısız olması halinde yeni bir partiye ihtiyaç duyuldu. Bu aslında iktidarın değil muhalefetin başarısızlığından dolayı Türkiye değişim partisi kuruldu. Değişim artık şart oldu. Partimiz tam bağımsız Türkiye, Atatürkçü milliyetçilik felsefeleriyle kurulmuş inançlara saygılı tam bağımsız Türkiye ideolojisini devam ettirebilmek adına felsefeler benimsemiş, ne ezilen ne ezen insanca, hakça bir düzen diyen bir dünya görüşümüz var. Partimiz Türkiye’de değişimin şart olduğunu gençlerle kadınlarla öncelikli olarak eşit şartlarda hukukun üstünlüğünü benimseyen bir ilkeyi benimsiyor’ ifadelerini kullandı.

SAHADA ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Gençlerden özellikle büyük bir ilgi gördüklerini ifade eden Şişli, ‘.Özellikle bizim geleceğimiz dediğimiz gençler bizi ciddi manada destekliyor. Kadınlarımızda da yine onların emeğine ve onların ana olduklarını unutmadan ana bir felsefede cennetin ayaklarının altına serildiği kadınlarımızın önemini mutlaka vurguluyoruz. Bursa’da tüm Türkiye’de olduğu gibi teşkilatımız tamamlanmış, il kongreleri yapılmış yarın sabah seçim olacakmış gibi her şeye hazırlıklıyız. Sahada önemli çalışmalar yapıyoruz. Genel başkanımız gece gündüz durmak bilmeyen vatan sevgisine sahip. Haftada en az 3 ili kapsayacak çalışmalar yapıyor. Vatandaşın tepkisinden oldukça memnunuz. Genç kuşağımız anketinde yüzde 4,4 oyumuz var. Genel başkanımız tüm kalplere dokunmayı başarmıştır’ dedi.

EKONOMİDE 5T FORMÜLÜ

Ülke ekonomisini düzeltmeye dair çalışmalarının olduklarını anlatan Genel Başkan, ‘Ekonomide bizim partimizin 5T dediğimiz formülümüz var; Tarım,Tekstil,Teknoloji,Ticaret ve Turizm… Bunlar Türkiye’nin ekonomisine yön verecek projelerimiz. Tarım ülkemizde çok ciddi manada ertelendiğini görüyoruz. Birçok ürünümüzü dışarıdan alıyoruz. Tarım bizim en iyi enerji kaynağımız olacak. Biz otobana köprüye karşı değiliz ancak daha adaletli bir şekilde yönetim istiyoruz, bu yüzden köylümüze desteği arttırmalıyız. Göreceğiz ki Türkiye şahlanacak. Tarıma göz yummadan her türlü desteği vereceğiz. Turizmde ise Bursa’dan yola çıkacak olursak çok ciddi Uludağ gibi bölgemiz var. Bunu geliştirmeliyiz. Denizleri de sadece turizm değil denizcilik manasında da çok iyi kullanmamız lazım’ dedi.

ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM

Şişli, ‘Türkiye Değişim Partisi geldiği zaman öncelikle eğitim de değişiklikler yapacağız. KYK’nın ismini değiştireceğiz. Biz buraları öğrenci konakları diye adlandıracağız. Öğrencilik süreleri içerisinde eğitimleri ile ilgili tüm destekleri devlet olarak karşılayacağız. Bununla ilgili ciddi çalışmalarımız var. Eğitimde eşitliği sağlamak istiyoruz. Ülkesi için projeler üretmek isteyen çocuklarımızı destekleyeceğiz. Sağlık çalışanları da aynı şekilde oldukça zor durumdalar’ dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.